-
Amje ja sam jučer bila kod ginekologa i toliko sam izbedirana da uopče ne mogu funkcionirati...
Još prije tri godine otkrivena su mi dva subserozna mioma, jako su mali, 0,5 cm i oko 1 cm.
Međutim jučer su mi pronašli još dva intramuralna mioma, oba veličine oko 1,5*1,5!! Uglavnom dobila sam preporuku da idem na histerosopiju jer kao sama ovako neću ostati trudna!! Ili ako ostanem, imat ću sigurno spontatni..
Druge godine u 5 mjesecu sam i svadbu zakaparila, ali sad sve pada u vodu jer kaže ginička da se bacimo na posao odmah nakon histeroskopije, znači kroz koji mjesec!
A mene sad boli ona stvar za svadbu, samo se bojim da mi nešto ne naprave pa da neću moči imati klince.
Je li imao netko od vas kakvu sličnu situaciju, da me malo utješi... Inače sestrična mi nije 10 god. mogla imati djece, možda se zato toliko i bojim.. Uglavnom već dva dana samo plačem i ne radim ništa..
-
Anele, bez panike! Imaš pp
-
Hm, ne vidim nikakvu poruku u svom inboxu... Očito se nešto dogodilo, jer inbox je prazan...
-
Napisala sam ponovo. Pogledaj.
-
Evo i mene u klubu miomašica. I to sa dva kapitalca od 4-5 centimetara.
Pojavili su i narasli do tih dimenzija u zadnjih 5 godina od kad nisam bila na ultrazvuku.
Duduše, na zadnjem ginekološkom pregledu prije nekih godinu dana sam dobila preporuku od ginekologice da odem na ultrazvuk, ali sam to nažalost zanemarila.
Inače, u nalazu mi piše da je jedan straga intramuralno-subserozni, a jedan u fundusu. Plus još i polip.
Uplašila sam se jer mi je ginekologica koja je radila ultrazvuk odmah napomenula da moram na operaciju, i još je dodala da će mi kod operacije vjerojatno odstraniti maternicu.
U svakom slučaju, sad me ipak čeka hodanje po bolnicama, utvrđivanje šta mi ti miomi čine i šta napraviti s njima.
Htjela sam pitati dame koje su to prošle koje bolnice preporučuju, pa i koje doktore.
-
Vidim da sam na pf prije začeća, a nakon toga sam našla u na zdravlje odraslih.
Ovaj sam mislila obrisati, ali sam nešto zbrkala s editiranjem, i sad više ne mogu.
Ako netko bude zainteresiran odgovoriti, molim da to napravi na pf Zdravlje odraslih. Hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma