Supruga i ja smo usvojili Laru u 12.mj. 2006, tada (a ni danas) nismo imali vremena razmišljati o tome da li ?inimo nešto "specijalno" .... jednostavno smo išli za tim da dobijemo dijete kojemu ?emo pružiti svu našu ljubav, toplinu doma i svu sre?u koju i mi dijelimo u našem braku.![]()
Možda je još malo prerano o tome govoriti obzirom da je prošlo oko pola godina kako je Lara s nama, ali za sada nam se ?ini da u tome uspjevamo. Lara je nas prihvatila kao roditelje .... mi uživamo u svakom njenom pokretu, izgovorenoj rije?i i igri. Naravno da tu ima i svakdnevnih problema, ali te "dje?je" probleme prolaze svi roditelji pa moramo i mi. :D

Odgovori s citatom
.
.
. A ovo sa krivim riječima, da, baš je tako nekako..Sretna sam za tebe šta imaš tako dobrog tatu (namjerno ne pišem očuha) i šta si iz vašeg odnosa sigurno naučila puno toga neprocijenjivog
), a u prilog mi je išla i činjenica da je A. prvi put postavila pitanje "zašto nema seku" upravo u počecima moje (tad još neprepoznate) trudnoće, pa smo priču samo nastavili heklati.
!). Mislim da je jako važno u životu imati bracu ili seku,još bolje više njih. Ja sam imala 12 godina kad mi se brat rodio i to mi je bio najljepši dan u životu, kad je dosao kuci nisam htjela tjedan dana uopće izaći iz kuće, da ne bi slučajno što propustila. A jos kad sam dobila seku,