Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Trbuh u 2. trudnoći

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Trbuh u 2. trudnoći

Pročitala sam u časopisu Moje dijete da se u 2. trudnoći trbuh počinje vidjeti prije nego u prvoj.
    Da li je to istina? Ako je koliko prije? :?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

meni se vidio vec mjesec dana prije nego u prvoj trudnoci, no to je zato sto sam se i vise udebljala.

u prvoj trudnoci trbuh se vidio sa neka 4 mjeseca, a u drugoj vec sa 3 mjeseca. jaako rano!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bila 3 mjeseca trudna kada više nisam mogla nositi hlače koje sam bez problema prvi put nosila u 6. mjesecu trudnoće. (a imla sam samo dvije kile više na početku nego u prvoj trudnoći).

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Je, je , u svakoj slijedečoj trudnoći se vidi ranije nego u prošloj.
    Ja još nisam ni znala da sam trudna, već nisam mogla zakopčati hlače.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

opako,opako! U 1. trudnoći sam dobila 20 kg i skinula do sada 18 kg. Nisam si misla da baš tak brzo, ali evo znači začas budem opet debela

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja potvrđujem. S time da se nisam zdebljala ništa dok sam u prvoj trdnoći ubila 20 kg.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

točno je, trbuh se počeo ranije pojavljivati, a struk sam izgubila prije nego sam i znala da sam trudna

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je trbuh definitivno veći u drugoj trudnoći. Kao da su mišići jednostavno popustili - ne znam je li to zbog prvog carskog ili zbog nečeg drugog.
    I kod mene to nema veze s kilažom. Sad sam trudna 11 tjedana, udebljala sam se 1,5 kg (manje nego u prvoj trudnoći u to vrijeme!) ali mi je trbuh kao da sam trudna 5 mjeseci.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

evita, prvo da ti čestitam!
    a meni se toliko rano vidio trbuh da mi je bilo neugodno reći koliko sam trudna

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uh, kada se sjetim sebe u trudnoći s Dorom. Trbuh se vidio skoro odmah nakon plusa i to nisam vidjela samo ja već i drugi...
    mislili smo već da su blizanci

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

U prvoj trudnoći mi se trbuh počep nazirati u 4 mj. a sada sam oko 8 tj. trudna i već se vidi...

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni se isto u drugoj trudnoći vidio trbuh ma mislim odmah, a sad sa 15 tjedana MM još uvjek ne može vjerovati da nisu blizanci. Svaki put nakon pregleda pita da li je doc. dobro vidjela Već mjesec dana nosim trudnočke hlaće.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Baš fora

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam sad svega 4 tj. trudna i vec me muce hlace. Al dobro, zahvaljujuci vama sad znam da je to normalno za drugu trudnocu. Vec sam se zabrinula da si umisljam jer nisam jos dobila ni grama a nemogu sjedit sa zakopcanim hlacama

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kod mene se u prvoj trudnoći trbuh nije vidio pa skoro 4 mjeseca, a i kasnije su svi mislili da sam puno manje trudna. Sad imam manje kila nego u ovo vrijeme u prvoj trudnoći, ali počela sam osjećati traperice, dok su mi hlače od štofa O.K. (sad sam 11 tjedana), no za sada nitko ništ nije primjetio iako se isto oblačim... da je ljeto mislim da bi već skužili. Mislim da sam negdje pročitala da se u sljedećoj trudnoći mišići brže šire i da zato trbuh prije naraste.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Svaka čast, ja sa 10 tjedana izgledam kao u 1.T sa 4 mjeseca. U niti jedne hlače ne stanem.
    Ovo za trbuh sam i ja čula, i da je stijenka maternice tanja pa se brže širi. Zato i pokrete ranije osjetimo od prvorotka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo zbilja utješno zvuči....
    Ja sam bila uvjerena da je moje tijelo odmah shvatilo što ga čeka, pa se samo elegantno opustilo i raširilo svud gdje je moglo Sva sreća da je bilo ljetno i toplo vrijeme pa sam samo popuštala špagicu na lanenim hlačama
    Uglavnom, iako mi se trbuh počeo dosta rano vidjeti (a ja sam se cijelo vrijeme osjećala kao žaba :/ ), sad se ljudi iznenade kad kažem da sam trudna već punih 35 tjedana jer trbuh nije nešto naročito velik. Inače sam u prvoj trudnoći dobila 14 kg, a ovaj put (do sad) cca 12.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sada sam 6.5 mjeseci i jedva stanem u robu u kojoj sam išla roditi u 1. trudnoći. Sve mi se ovaj put dešava i više od mjesec dana ranije nego prvi put. A do sada sam dobila samo 6 kg, a u prvoj ukupno 18-20 kg.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni MM tvrdi da mi je trbuh sad manji nego kaj je bio u isto vrijeme u 1.trudnoći

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

meni se trbuh u 2. trudnoci puno ranije vidio, ali nisam se nista vise udebljala..jedino sto se koza na trbuhu malo teze vraca na svoje mjesto :/

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni se pupak otvorio u 15 tjednu

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I meni se trbuh vidi već podosta a sada sam 11+3. Izgleda kao dam sam bar 4 mjeseca
    A u prvoj trudnoći sam duuugo nosila svoje netrudničke hlače, sada više ni jedne ne mogu zakopčati jer mi stežu trbuh i već sam morala kupiti trudničke.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U prvoj trudnoći stomak mi se vidio nakon mjesec dana a u drugoj
    tek se počeo nazirati sa četri mjeseca.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Danas mi je tocno 26 tjedana, a trbuh mi je isti kao kad sam u prosloj trudnoci isla roditi!!! :shock: Oooogromna sam.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a ja sam mislila da umisljam da me hlace stezu kada sjedim....nisam jos bila niti na prvom ultrazvuku! :?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u sad mi je stvarno lakše kad ovo pročitam...ja sam 4 tj. trudna a već sam se zaoblila. u prvoj mi se trbuh počeo nazirati sa 2,5 mj, a sad me već sve steže... pali su mi i blizanci na pamet :/

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj alanat prvotno napisa
    u sad mi je stvarno lakše kad ovo pročitam...ja sam 4 tj. trudna a već sam se zaoblila. u prvoj mi se trbuh počeo nazirati sa 2,5 mj, a sad me već sve steže... pali su mi i blizanci na pamet :/
    oprosti, di si se ti to zaoblila?! iza uha?!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo da se javim sada kada sam na kraju...
    Definitivno veći trbuh nego u prvoj T, ali sam dobila i 5 kg više nego u prvoj T. Ali sam i puuuuuuuuno natečenija nego prvo puta...
    A trbuh mi je toliki da više ni jedne hlače ni majca ne idu preko njega. pa uvijek mali dio viri van što mi je baš ružno!

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kužio mi se već sa 8 tjedana. Mali, ali tu je. Na početku ove trudnoće sam imala 9 kila manje nego prije prošle, pa se bolje i trbuščić pozna.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

evo ja sam sada u 14 tjednu i već se dobro vidi, mogu još obući svoje stare stvari, jer sam malo smršala, ali mi je stomak veći nego u prvoj trudnoći

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tako i meni: krenula sam s nešto manje kila, ali se trbuh počeo raspoznavati malo ranije...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E pa ja sam onda izuzetak jer sam u obje prethodne trudnoce imala prilicno neprimjetljivi trbuh skoro do 8. mjeseca. Razlika izmedju trudnoca je bila 3 godine, inace sam visoka i jaka (173 cm, 63-66 kg u normalnom izdanju). Dakle, nije mi se vidio nista vise trbuh u drugoj trudnoci nego u prvoj.

Ali mi se zato sad u ovoj trecoj jako vidi, a tek sam peti mjesec. I imam puno vise godina.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni se u prvoj trudnoći trbuh počeo nazirati u 4.mj. - tada sam kupila prve trudničke hlače. Sada sam trudna 7T i već teško zakopčavam hlače koje su mi u normalnim uvjetima bile OK. U prvoj trudnoći sam dobila 18 kg, a za sada skoro ništa (vaga varira 0,5 do 1 kg pa natrag na +0,5). Imam ludu sreću što sam nedavno skinula 10 kg, a nisam dala sve hlače na uženje. Sada su mi one koje nisu sužene još uvijek povelike, pa ću ih moći nositi do kraja ljeta. No za mjesec dana zasigurno ću morati ići po trudničke hlače. Iako - mislim da mi se trbuh već vidi... :?

U ovoj trudnoći me fasciniralo to što dok još nisam ni znala da sam trudna, gaćice su mi stezale trbuh tako da bi ih najrađe skinula i hodala bez njih. Pa zar ću već za 1-2 mj. morati u one velike gaće????

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u mene u drugoj trudnoci bio manji i stalno sam izgledala manje trudna cak me sestra u bolnisi kad sam vadila trudnici secer zacudjeno pitala jesam li ja trudnica a bila sam 4 ipo mj trudna!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam u provj trudnoći dobila 25 kila!inače sam dosta sitna i mršava, tako da sam na kraju trudnoće izgledala ko bomba.skinula sam sve, bez problema, međutim ostala sam nekako široka...
    sad sam trudna 5 tj. i već mi se vidi trbuh,a i prva kilica je već došla.....
    ugl., neću ovaj put piti prenaltal, jer se kvalitetno hranim, pa ćemo vidjet...a traperice me već zatežu

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam u drugoj cak dobila kilu manje neg u prvoj,ali mi se trbuh vidio puno ranije i izgledao je puno veci

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

je, puno ranije mi se vidio u drugoj trudnoći,već sa osam tjedana nisam mogla zakopčati hlače.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo i mog iskustva. Meni cim saznam da sam trudna izleti trbuh i proradi apetit. Samo mi je sad u drugoj trudnoci trbuh manji, jer malo pametnije skupljam kile.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sve vas pozdravljam i molim da mi neka dobra dusa sto hitnije odgovori. Meni je ovo prva trdnoca, trudna sam 12 tj. al mi je stomak ogroman.. Inace se debljam u stomak, gradjom sam jabuka. Stvarno, al stvarno se ne prejedam,kila imi 4 vise a trbuh mi je kao da sam u 5 mj. Pomagajte.... :?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni se jednako vidio u obadvije trudnoće, i to je jedino što se vidjelo.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

u prvoj trudnoći se ništa nije vidjelo do nekih 4 mj.
    sad sam izgubila struk odmah ( valjda na dan oplodnje) sad sam 8 tj i trbuh mi je povelik kao da sam duplo više trudna i uopće me ne brine jedva čekam da bude i veći. :D

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

krenuo je brzo. s 9 tjedana se već vidla mala loptica, ali sad sa 18 tjedana - niš. ko prvi put

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Danas sam 14+5, a trbuh mi je kao da sam bar 5 mjeseci trudna. Svi me na poslu zezaju da sigurno nosim blizance, a mm me neki dan pitao od čega toliko brzo trbuh naraste kad je beba još tako mala.
    I u prvoj trudnoći mi se trbuh brzo vidio i bila sam oooogromna (sa 6 mjeseci sam izgledala kao da ću svaki tren roditi), ali ipak nije bio toliki tako rano. Dobila sam od početka 2 kile, a u prvoj je u ovo doba bilo već 5-6 u plusu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

imam 3 kile u + a centimetri isti osim naravno trbuha...
    al samo nek on meni raste...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni je sad sa tri i pol mjeseca trbuh kao u prvoj sa pet. Raste, raste brze..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •