-
pomozite neznalici!!!
O.K. Stvarno sam tuka, bez strpljenja za ova tehnološka čuda, ali vas molim par savjeta jer sam jako tužna. Sve sam pročitala, lijepo vi to objašnjavate, ali ja svejedno funkcioniram po principu-vidim, zapamtim i ponovim. Željela bih umetati u postove osim smajlića i slike i ostala slatka čuda, ali... Slike imam samo na svom mail-u, ne bi baš željela otvarati svoju web stranicu(o tom potom), a ne znam ni odakle skinuti sve one slikice, srca, smajliće, koje umećete. Kad ja to pokušam, nemam baš blistavi rezultat. Može li mi tko napisati više sličnih stranica s kojih bi to skinula, može li se slika umetnuti sa svog mail-a? Tako svašta znate i sve vam lijepo ide da sam stvarno tužna
tužna..(i
)Osim toga željela bih promijeniti korisničko ime u nešto simpatičnije i prepoznatljivo samo "Rodicama" (sad se javljam punim imenom i prezimenom). I..Zašto nikako meni neće da na lilipu izbaci točno koliko moja Luce ima dana? Glupi su, kažu tren da sam upisala krivo, a nisam(pa mi pokaže da ima 1 mjesec i..umjestio 1 god. i...), a tren mi pokaže da je datum već prošao pa da ima 1 god., kao sretan rođendan, a kad idem na starije ne može odrediti također godine. Ma plakat ću..
-
Sliku sa maila ne mozes postaviti na forum, moras je prvo staviti na web stranicu. Evo ti adresa pa pokusaj jer moras imati adresu slike da bi je mogla staviti u post .
www.babababies.com
-
za promjenu imena javi se porukom Anchie76
-
mislim da babababies ne da više linkanje na fotke
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma