-
ALERGIJE i dojenje
:D Hura !!! Ovo je prvi puta da sam se logirao i da šaljem post. Pozdrav svim forumašima od srca.
Za početak imam malo pitanje oko iskustava sa alergijama dojene djece. Naša beba je bila dojena cca 13 mjeseci ukupno. Od toga je cca pola godine dobivala samo cicala, a da nije dobivala čak niti vodu. Od onda smo davali lagano dohranu, s time da Dan danas, kad joj je gotovo tri godine nije ni na što alergična.
E sad, mali od rođaka je dojen 17 mjeseci, ali je kao "dohranu" dobivao adaptirano mlijeko vać sa mjesec dva (nismo se baš slagali s takvom praksom) Dohrana drugim stvarima je krenula ranije, a vidjeh da su mu davali i smokije i bombone i lizaljke i druge ubibože kerefeke. Sada je alergičan na mlijeko, jaja i drugu hranu, nisma ziher koju.
Htio sam prije svega pitati ima li među Vama da je dijete alergično, a da je barem 6 mjeseci isključivo dojeno ???
Naime, vjerovao sam (a i sad želim vjerovati) da su puno manje šanse da će djeca koja su maksimalno vremena isključivo dojena razviti koju alergiju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma