Nazalost, zadnjih dana Mihael odbija dojenje, i to je pocelo prilicno polagano, tako da nisam previse ni obracala paznju. Prvo se smanjila kolicina vremena koje je provodio dojeci, a sad potpuno odbija. Uspijevam mu uvaliti nesto jedino kad je u polusnu, kad je budan nema sanse. Vjerojatno je zbog trudnoce mlijeko promijenilo okus ili nesto takvo, uglavnom, adaptirano pije.Zanima me koliko polako treba prestajati tako da ne dobijem jos neku upalu tipa mastitisa.
Sad tek vidim koliko je dojenje prakticnije od hranjenja na bocicu, da ne spominjem ostale blagodati. Inace, do sad smo imali jedno dojenje oko 5-6h, i to prakticki nisam ni osjetila, sad cu se morati dizati, muckati to mlijeko itd. (moze li se nesto navecer pripremiti? Na kutiji pise da se daje samo svjeze pripremljeno).
![]()

Zanima me koliko polako treba prestajati tako da ne dobijem jos neku upalu tipa mastitisa.
Odgovori s citatom
Nego, koliko bocica i dudica treba imati (ja zasad imam dvije bocice i tri dudice, i zanima me treba li mi jos) i treba li to sterilizirati prije svake uporabe?