Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kako ograditi peć na drva?

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno kako ograditi peć na drva?

kako ograditi peć, da se dijete ne opeće a da mi možemo naložit vatru?
    kako vi rješavate taj problem :?

ona nju ne želi dirat, međutim jedamput je, iako sam ja bila tik do nje, malo se spotaknula i mrvicu se opekla, a to nikako više ne želim doživit

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi imamo kamin koji Dora zaobilazi u velikom luku.Shvatila je da je vruće i na dira.Slučajno se jednom u trčkaranju malo pecnula i od onda pazi još više.Ne vidim način da ga zagradimo i niti razloga Njoj je zanimljivo ložiti vatru pa nam pomaže nositi drva.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ima za kupiti drvene ogradice koje se šarafe u pod i zid i sprečavaju da beba dođe na opasnu blizinu

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

molim te a gdje ima kupit ta drvena ogradica?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

baumax ili pevec nisam sigurna,
    vidila sam kod MM-ovog frenda doma u Vž, a on mi je reka da ih ima tamo za kupiti

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj zrinka19 prvotno napisa
    molim te a gdje ima kupit ta drvena ogradica?
    I onda ti pećka može pjevati "U mom dvorištu..."
    Šalu na stranu, treba ju svakako ograditi da se bebač ne bi spotaknuo i opekao. Bili kod brata jučer i umirala sam od straha da se malac ne bi opekao na peć. Sva sam se skuhala držeći stražu kraj peći, dok je on uokolo trčkarao.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam te ograde vidjela u trgovini ali u sklopu kamina.
    Možda bi mogla poslužiti i ona ogradica koja sprečava pad niz stepenice, njih ima zasebno u prodaji.
    Nebi trebao biti problem tu ogradicu i napraviti jer ima veliki izbor svih mogućih letvica. Možda ima koji deda kreativac ?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: kako ograditi peć na drva?

Citiraj zrinka19 prvotno napisa
    kako ograditi peć, da se dijete ne opeće a da mi možemo naložit vatru?
    kako vi rješavate taj problem :?

ona nju ne želi dirat, međutim jedamput je, iako sam ja bila tik do nje, malo se spotaknula i mrvicu se opekla, a to nikako više ne želim doživit
    nikako. imam troje djece, mali stan, pec se nalazi na sredini prostorije od 20 kvadrata, na 40ak cm od stepenica u hodniku u kojem su vrata za djecju sobu i kupatilo. odmah do peci je i stednjak i dalje kuhinja. djeca tuda cesto trce, igraju se, a prolazi se neizbjezno non-stop. nemoguce ju je zaobici...

od nezgoda u posljednjih 5ipol godina koliko je imamo (dakle 5 zima) - ida ju je takla dvaput (blage opekline na prstima), noa jednom (opeklina na dlanu), leo jednom okrznuo (bez opeklina).

inace se ida jos dvaput gadno oprzila ali ne na pec vec jednom na poklopac svijece na groblju i jednom u restoranu na grijac hrane. to je bilo gadnije nego diranje peci...

na pec su se naucili od rodjenja (osim ide , iako je i ona imala pec na drva od rodjenja ali je bila smjestena u kutu prostorije i nije bila na ovako prometnom mjestu), naucili su se i svi koji nam dodju u goste, nikad je nismo ekstra cuvali ni ogradjivali... nikad nam se nitko od gostiju nije oprzio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •