Prvi dan na poslu: KATASTROFA
novo radno mjesto koje mrzim, u svih 7 sati nisam sjela niti minutu. Organizacija koma, nitko niš ne zna....ah, mrzim svoj posao
Bacam se na traženje novog posla jer ću završit kod psihologa. Još uz sve meni su u mislima moje curice , a pogotova ova mala koja je cijeli dan bila tužna i nije niti jela niti spavala u jaslicama![]()
jedva čekam da MM dođe doma i da me zagrli![]()

dok Love ne dođe.
)
), MUMS (i to..
) nalazi se u prostorijama evangelijske crkve (ali nije nikakav "crkveni" vrtić) na uglu Gundulićeve i Hebrangove. Ima svoj veliki (uvijek sunčani) vrt gdje djeca uglavnom borave. Klopa im je savršena. Sa dolascima i odlascima su vrlo vrlo flexibilni. Tete su odgajatelji. Komunikacija je na njemačkom. Od frendice mala (ima 4,5 g.) govori već solidni njemački. Program im je navodno super (ne znam što..), imaju puno kreativnih radionica, ima puno ekstra sadržaja. Privatni je i košta 1300 kuna mjesečno (cjelodnevni boravak), a ako je pola dana onda je cca 100 - 200 kuna manje (nebitno). Ukoliko dijete ne ostaje na ručku, cijene ručkova se odbijaju...(tako nešto). U vrtiću su dvije velike prostorije. Klinci su zajedno. I na svako 8-10 djece dolazi po 1 teta. I frendica ga toplo toplo preporučuje (i nas je "lovila" za taj vrtić). Eto.
iako smo prije toga odradili predjutarnje cicanje.
a čime ste molim vas za 7 dana ovako fenomenalno očistili pluća i nosić ?