Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 153

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004. (55.dio)

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mi smo se danas vagali i Isa ima 15,5 kg(visinu ne znam tačno :/ )

koliko su ostali zapedići teški?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi ćemo to konačno saznati u četvrtak kad idemo na sistematski, baš me zanima jer se cijelu vječnost nismo mjerili. manje od 13 kila, u svakom slučaju.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

vid je imao 13 kg sa godinu dana :shock:, ali sad nema više od 14 i pol po mojoj procjeni..nemam pojma ni točnu kilažu ni visinu

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i Isa nije imao neki poseban prirast na težini u zadnje dvije godine :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    mi ćemo to konačno saznati u četvrtak kad idemo na sistematski, baš me zanima jer se cijelu vječnost nismo mjerili. manje od 13 kila, u svakom slučaju.
    Pia je nabacila koju kilu i sada ima 14kg i 200g ( visinu ne znam )

Dora je u 3 tj. ( otkada ide u jaslice ) dobila 500g i sada konačno ima preko 9 kg - točnije 9 kg i 200g

Btw. Dora već 2 dana kuri i temp. joj ne pada ispod 38 u uhu....bez obzira na temp. dosta dobro jede, doji ( naravno ) nonstop, puza i igra se. Kada joj temp. naraste preko 39.5, malo se umiri i spava.
    Nismo bili na jitnoj jer joj je opće stanje dosta dobro. Kaka i piški u normalnim količinama...

nadam se da je to samo trodnevna groznica i da će već sutra sve biti bolje :/

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dora

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dora

I još moram napisati da nam je kod čokolade bilo super. Ančica je prepreslatka. Prava mala - velika cura.

Kad smo došli doma Nika je zavikala "Tata, bila sam kod čokolade".

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dorica

hvala čokoladićima na krasnom tulumu! slavljenica je zaista neodoljiva, to je dijete sve slađe i draže svaki put kad je vidim. i ostale zpd-iće mi je drago vidjeti na hrpi - veselim se sezoni tulumarenja!

pčelice, opet ću se malo iščuđavati kako je nika narasla i promijenila se - izgleda i ponaša se kao vlastita starija seka! i znaš kaj, prava je ljepotica.

moje dijete je umalo otišlo doma s mamasanićkom, svojom dragom prijateljicom... ipak sam ga uvjerila da bi trebao u svoj krevet, i to u zadnji čas - budio se noćas 126 puta od umora i uzbuđenja. :smajli grčevito drži šalicu s kavom:

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čoksa tulum je bio super!!! :D
    Lovro je bio super sretan..i kao što se to obično zbiva, svoje oduševljenje je pokazao tek kad smo došli doma. Pričao je o Andreji Čokoladi ( ), Niki Pčelici, Vidu, maloj Ladi, Franu ("Bio sam tužan mama. Kad mi je Fran uzeo ksilofon. ) i normalno potupuno oduševljenje je bilo sa Andrejčekom..i Tetom Andrej .

A Ančica...MMu sam cijelo vrijeme pričala o maloj slatkoj pričalici. Što je to slatko stvorenje meni napričalo...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Dora...brzo brzo brzo nam ozdravi!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

tulum je bio super :D
    mi ostali zadnji i čekali da MM dođe po nas, a ančica i vid krenuli pričati na engleskom - vid njoj "good night", a ona njemu "bla,bla,bla",
    na što je on puknuo od smijeha pa su onda oboje "blablali"
    onda je čokolada morala ančici zalijepiti flaster na prst, jer je na prstiću bilo malo zelene boje od torte - a za ančicu je bilo kakva farba na prstu = mama lijepi flaster
    vid je bio apsolutno očaran tortom /cure, nitko nije spomenuo prepredivnu i jako finu tortu "mala sirena"/, i nije se primirio dok nije strpao u usta dio one slike s torte na kojoj je faca male sirene, uz zadovoljni komentar "gricno sam joj facu!"
    prije spavanja, u mraku mi je rekao: "mama, pričaj mi o ladi..", i ja počnem, a on me prekine:"..a sad mi pričaj o niki", onda ja počnem o niki, a on će:"..daj mi sad malo pričaj o ani!"...

..opčinile su ga 3 preslatkice

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nismo spomenuli tortu jer nije dugo bila predivna

a dok je bila, bila je STVARNO krasna - takvu još nismo vidjeli! a bogme je bila i fina, mnjam... samo što je andrej nije ni probao, on se najeo plavog i zelenog šlaga pa za tortu više nije bilo mjesta.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Hvala vam što ste bili, baš smo uživali! :D
    Malena je oduševljena...rekla je da će se vjenčat s Ladom (to joj je već 56. bračni partner)...
    svima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh...torta...torta je bila prokleta....Prokleto je bila fina! A tek kako je bila lijepa!!! :D

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

joj čujte ovo - jedemo neki dan pršut, ja odvojim/odlijepim list pršuta s hrpe, a vid gleda i komentira:" taj pršut mi izgleda...ko sjena petra pana!!"
    ..ako ste gledali petra pana, znate o čemu priča,
    i da list pršuta FAKAT izgleda ko sjena petra pana koju mu wendy prišije na nogu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    joj čujte ovo - jedemo neki dan pršut, ja odvojim/odlijepim list pršuta s hrpe, a vid gleda i komentira:" taj pršut mi izgleda...ko sjena petra pana!!"
    i da list pršuta FAKAT izgleda ko sjena petra pana koju mu wendy prišije na nogu
    Joooj, Vid mene oduševljava sa tim svojim pričicama!!! On će stvarno biti glumac!! Ma koju maštu ima taj mali lik!!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Citiraj anek prvotno napisa
    Joooj, Vid mene oduševljava sa tim svojim pričicama!!! On će stvarno biti glumac!! Ma koju maštu ima taj mali lik!!!
    BEST OFF bisere uredno zapisujem u tekicu; da puca od smijeha kad bude veliki i pročita....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vidova mašta je stvarno nevjerojatna! anek, njemu će ta tekica biti izvor inspiracije za pisanje ili režiranje.

andrej već voli čitati tekicu "kad je bio beba" i onda sjanih očiju i pucajući od ponosa viče: kad sam bio mali rekao sam "tatac" a sad kažem "TAKTOJ"!!! i skače ko sumanut po kauču i nabraja sve riječi koje ranije "nije znao" a sad "zna".

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

medenjaci maleni

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uživali smo kod čokoladića o čemu su posvjedočili i ladini rumeni obraščići što je stvarno rijedak prizor. ančica, domaćini, torta, rasturanje kreveta....ne znam što je bilo bolje. slavljenica je pravi mali anđelak
    jeste primjetile kako ja bleskasto blejim u te vaše predivne klince. pa ja ne znam koji mi je od njih draži, slađi i šarmantniji samo ih upijam pogledom. svi su tako porasli i uozbiljili se, ali nika ih ipak sve šiša. fakat, izgleda ko' njena starija seka

sad je pčelica, pa mi...a još nismo niti pozivnice smislili.

dorici jedna ozdravilica

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Cure moje klinci su vam fantasticni. Ja ne mogu vjerovati koju mastu imaju! :shock: Svi su drugaciji al su genijalni. Ne mogu vjerovati da vec toliko povezuju. A Vid je fantastican. Stvarno bi bila prava steta ne zapisivati provale.
    Svima jedna velika

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fran me prije spavanja zagrlio, poljubio i rekao:"Hvala, što si me odvela na Čoksin ročkas!".
    Nisam mogla vjerovati. cijeli dan ga je, svako toliko netko pitao kako mu je bilo na rođendanu, a on je nešto mudrijao i na kraju ne bi ništa rekao, i onda na kraju dana ovaki ispali .
    Ana mi je toliko slatka djevojčica da sam i kolegici na poslu pričala o tome.
    Ja sam pak bila baš sretna zbog toliko zpd-ića i -ica na jednom mjestu da sam si cijelo vrijeme prebirala po mislima kako se nismo dugo vidjeli.Baš se veselkim sezoni ročkasa.
    Onda sam malo pregledavala zajedničke slike, pa i one sa prvog rođendana na koje me Hajvica podsjetila, maaaa diiiivnoooo
    Eeeeeeeeeee daaaa,TORTAAAAAAAAAAAAA. tako lijepu tortu nisam još vidjela.Toliko je bila neodoljiva da sam prekršila obećanje i probala slatko.
    cure tako sam vesela da smo se vidjele.
    P.S. Susjedice za vas se nadam da ćemo se vidjeti i prije Franovog ročkasa

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Na mail vam je stiglo malo sličica .

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni nije

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

:? da li ti je adresa ova iz profila? Ako nije pošalji mi na PP. U školi sam cijeli dan, doma sam tek navečer pa ću probati opet.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

imaš pp

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Čoksa, dobila.

Ivy, ovaj put sam preuzela tvoju ulogu, ima me na gotovo svakoj fotki.

Vid mi je super, pričala sam s njim, osim što je prepametan i presladak je. Jeste vidjeli onaj njegov osmijeh!?
    Niki je najviše oko zapelo za Lovru, ali on se nije dao iz maminog zagrljaja. Mamma san je bila omiljena mama, svi su padali na nju.

Torta je bila prefina, mljac.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa
    Ivy, ovaj put sam preuzela tvoju ulogu, ima me na gotovo svakoj fotki.
    ove godine si onda ti na tapeti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobila fotke!! Prekrasne su! Prekrasne!!! Klinčadija je fantastična, i mame su super!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

napokon da i ja zakeljim malo fotki

SVEGA POMALO

i

zepedeićki prošlogodišnji helovin ..kasnim, ali....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mamma, predivan jeeee!

Ti si isto stvarno komad.

Ja se isto spremam staviti fotke, ali nikako da stignem

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lovro je predivan, a tako je porastaoooo

Datum pristupanja
    Dec 2003

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

~~~~~~~~~~~ za tvoju seku

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    meni nije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Žao mi je, Spooky.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky, jako mi je žao.

Što se nas tiče, još uvijek smo u gužvi preseljenja. Pristup na net nemamo, zapravo nemamo još ništa ili gotovo ništa što bi nam osiguralo nekakvu stabilnu (čitaj: na pozitivan način rutiniziranu) svakodnevicu.

Neki dan smo svi u kompletu sreli mammu san , vidim da vam je prenijela moje pozdrave, hvala!

Tražimo vrtić za Fionu, a čini mi se da smo ga i našli. Danas smo obavili dio pregleda, sutra idemo piškiti i vaditi krv, pa u četvrtak po potvrdu, uz nadu da je sve ok. Zato pak postoji mogućnost da s Florom baš i nije, ali to ćemo vidjeti u četvrtak, pa ću vam tada napisati.

Mamma san, fotke su ti pregenijalne. Lovro je prekrasan, a ti odlično izgledaš. I slike s tuluma su odlične, dječica su za deset. (I mame, i mame.)

Pusa svima!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky, baš mi je žao.

Sanja, nasam se da će s Florom biti sve u redu. Svoja iskustva sa Goljaka sam već spominjala, ako trebaš kakvu informaciju - samo traži.
    Uostalom, vidimo se u subotu.

Mamma san, Lovro je pravi slatkiš.
    Jesi vidjela kako je i Niki oko zapelo za njega?

Slike sa tuluma su isto super, već sam i zaboravila da postoje. [/quote]

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

spooky

sanja, nadam se da nas bezveze plašiš i da je sa slatkicom sve u najboljem redu!

mamma, a što da ti kažem o tom predivnom, neodoljivom malom frajeru?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanja, što je sa Florom? :/

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam.

Ne znam točno o čemu je riječ, no Flora od rođenja stalno drži stisnute šakice i stopala, čak je dosta dugo, prvih par mjeseci držala fige. Sad je to sve rjeđe i rjeđe, no još uvijek recimo ne zna pljeskati, jer neće ispružiti dlanove, nego ih skupi. Doktorica mi je rekla da bi to moglo biti ozbiljno, ali naravno da bez pregleda nije htjela ništa govoriti. Sutra idemo kod nje, pa ćemo vidjeti trebamo li ići dalje ili ne. No, do sutra ja imam vremena za snimiti trideset filmova katastrofe iz scenarija koji se vrte u mojoj glavi. :/

Inače, Fiona se nikako i nikako nije htjela popiškiti u bočicu. Vađenje krvi je prošlo ne-želite-znati-kako. Ako se uspije popiškiti tijekom dana, nosimo mokraću u laboratorij.

Zaboravila sam napisati mjere, ima 16 kg i 91 cm.

Je l' moguće da se metri (za mjerenje) koje različiti doktori imaju međusobno razlikuju? Fiona je u studenom, kad smo posljednji put bili kod bečkog pedijatra, imala 93 cm. :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanja, ne razlikuju se metri, ali se razlikuje držanje...Ako se ne izravna i malo opusti..eto ti minus 1-2-3 cm...Mi se više ne mjerimo kod pedijatra. Lovro ne mre vidjet nacrtan metar, niti vagu.
    Sve se to doma obavlja.

Što se tiče ovog što si opisala, iskreno, ja bih najradije na tvom mjestu tražila uputnicu i otišla na Goljak. I to kod doktora ili doktorice koje su ti cure preporučile na onom drugom topicu.

Neuropedijatar će ti vjerovatno prepisati neke pretrage kojima će se utvrditi o čemu se radi.

A prema iskustvu drugih cura o kojem sam čitala na drugim topicima..sve se to da ispraviti vježbanjem. Mislim da će ti možda i Andrea pomoći svojom pričom.

I ne vrti hiljadu problema u glavi, već odi na pregled kod neuropedijatra...onog koji će ti sve lijepo objasniti. Možeš i privatno kod dr. Sabola. Napravit će ti vjerovatno sve na jednom mjestu.

I Sanja...

PS
    Koji vrtić za Fionu ste izabrali?

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, dr Žućka je stvarno super, samo se bojim da se na Goljaku dosta dugo čeka na pregled.
    Možda je najbolje da odeš kod Sobola, pa ako on procijeni da trebate vježbice onda možete na Goljak.

Držim fige da ipak nećete trebati ništa od ovoga.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam u predispitnoj frci, tako da me ne neće biti neko vrijeme

Škicnut ću ponekad da vidm šta mi radite

ostajte mi dobro i zdravo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Držim fige Vajtica!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vajtica, sretno! Obavezno nam se povremeno javi da čujemo kako je mali pametnić i kako tebi idu ispiti.

Što se tiče naših novosti, uh, ne znam što bih vam rekla. Fionin urin je (kuc-kuc) savršen, ali teta iz laboratorija je napravila krivu krvnu sliku (umjesto obične krvne slike za vrtić, radila je šećer - nemam komentara), pa ćemo idući tjedan morati ponoviti vađenje krvi.

A što se tiče Flore, nismo dobili uputnicu za specijalista, ali je ipak potrebno otići na specijalistički pregled da se potvrdi da je sve u redu. Nemam volje pisati više o tome, svaki odlazak toj doktorici ubije me u pojam. Ako vam se daju čitati detalji, napisala sam ih na Proljetnim bebama.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, čitam i ne vjerujem za pedijatricu. Nama naša nikada nije pravila probleme oko uputnica. Nema druge, promjeni je.

w_m, sretno sa štrebanjem.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sanja

w-m sretno

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

w_m, sretno na ispitima!

evo nas s friškim mjerama: moja pikulica ima 12,5 kila i 93 cm.

doduše, ja u te brojke jako sumnjam - sigurna sam da je viši, a na našoj vagi je i skoro pola kile teži.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •