Žurim dok mi još baterija radi!
Đizs, a ja čekam odgovor na stranici br.2 a ti na trećoj!!!
A gdje ti je punjač?
Ja vas ne mogu pohvatatistoga, odoh se lagano pripremati za kraj radnog dana.
Uzivajte u vikendu (nadam se da ce biti lijepo vrijeme) i kuckamo se u ponedjeljak.
ajme, nismo te valjda otjerale??Leki prvotno napisa
Lekiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A, pa ne dam se ja tako lako otjerati![]()
MM nosi lap sa sobom, a meni je ostavio neki stari za koji ne znamo gdje je punjač. Tako da imamo dva lapa, a jedan punjač. Sirotinja, kaj ćeš...loonalee prvotno napisa
Loona, poglec si broj postova, moras se pod hitno malo vise aktivirat![]()
kaj su si ti buckici tak dobri sa nekom facom u Mame&Bebe pa se stalno promoviraju![]()
baš sirotinja!!Nitica prvotno napisa
![]()
Cure, pozdravljam vas, ja bjezim malo ranije sa posla.
Ljubite klince
Leki, kak nam je Asja?
Ivonna, kak da se aktiviram više od ovoga?? Već me bole jagodice na prstima!!
To ti je zbog predugih noktiju!!loonalee prvotno napisa
![]()
a vidi se da me dugo nisi vidjela!!Nitica prvotno napisa
sad su kraći!
curke gibam, ovo sra.. je počelo tuliti, a dijete mi čori! Tipkamo se. Pusa svima i preživite vikend bez bolesti.
blago tebi!!! Ljubi Asju puno puno!Leki prvotno napisa
![]()
i ti nam ode!! Ajd ljubi mi Matiju i nadam se da se uskoro vidimo! I nađi punjač!Nitica prvotno napisa
![]()
a bome i ja vam ode jer mi je mucno, prejela sam se, a treba iskoristiti blazene minute kad obje curke spavaju i odmorit mozak.
loona, a koliko te tek ja nisam vidjela![]()
zapravo, nisam nikog vidjela otkad ste bile kod mene osim MameNatase :shock:
E, a kad sam htjela doć- tebe nije bilo!!!!
bit će prilike, nadam se...ajd odmarat a ja idem nešto raditi![]()
kako je odmah forum zivnuo cim nam se loona vratila!!!! :D :D
morate stati prvo u red!!!loonalee prvotno napisa
![]()
kaj vi stvarno mislite da ja znam stavit fotke na comp???pa vidite da sam si jedva potpis promijenila!!!
ajme cure... koja akcija... nisam vas uspjela pohvatati, stvarno ste živnule...
Ajme, koje brbljavice! :D
Dok sam došla iz šetnje s Lanom već su tri stranice ispisane!!
Podsjeća me na vrijeme dok smo bile na Ljetnim bebema (0-1).![]()
Što se tiće kažiprsta, i ja sam primjetila da ga Lana baš ne koristi.
Također, mogu reći da je L. mala brbljavica.![]()
Sljedeći petak idemo na kontrolu kod fizijatra pa ću ju pititi za to.
Bila sam na Črnomercu i nisam se sjetila kupiti časopis.![]()
kak je slatka Lara kod frizera!!!!!
Ja Viti sama šišam šiške, a ovo odostraga se baš ne usudim...a kod frizera sumnjam da bi je uspjeli ni u stolicu staviti![]()
Ena, daj stvarno pitaj pa javi! Baš me zanima kaj će reći... Nama je rekao fizijatar da je bitno da ima pincetni hvat i da je potičemo da što više koristi prstiće ali ništa više od toga... :/
A ti Bucka - nek onda daddycool stavi fotke! Daj, daj da vidimo mi koji skijanje nećemo vidjeti još koju godinu!![]()
Pitat ću.
Mi još niti jednom nismo upotrijebili škare!!!
Jedino bi sada trebali malo šiške, samo baka i ja lovimo zgodan trenutak kada će biti za to raspoložena jer ne voli se baš dirati po kosi.
ma ni Vita ne voli previše, al ja je stavim na dasku za presvlačenje nek sjedi, dam joj nešto u ruke (nešto što joj inače ne dam-pa joj je zanimljivo), počešljam šiškice i uhvatim prstima uvojak i brzinom svjetlosti šišnem da ni ne skuži..I tako dvadesetak puta![]()
mi se spremamo na bebe ribe u utorak na mladost po 1x!!!
koliko ti je ostalo prstiju na ruci?loonalee prvotno napisa
![]()
nismo išli jaaaako dugo jer je zadnji puta kad smo bili pokupila neku virozu ili nekaj. Mislim, možda nije od bazena, ali nekako smo onda prestali jer je bila bolesna, pa poslije jednostavno nismo više išli..a i dan se skratio pa nam se nije ni išlo previše.
Ali zato kad idemo kod mojih na more, odemo u bazen obližnjeg hotela. Skoro je potpuno prazan i prava ju uživancija. Vita uživa, skače u vodu i maše rukicama u pokušaju da pliva...![]()
Ena prvotno napisa
![]()
još uvijek su svi na broju heeheh, ali da je riskantno - je!
jel još uvijek 300 kn?bucka prvotno napisa
hvala Loona... već je opet sva zarasla pa ćemo ići opet slijedeći tjedan na šišanje...
probaj kod dječjeg frizera, Lara se nije dala doma... ne da ni ona meni da ju šišam...![]()
Lara i tata su se upravo vratili iz vinogradske... timpanogram je u redu i uha su super te nema potrebe za nikakvim zahvatima :D ... sad ćemo vidjeti koliko će trajati...
dobila je neke granule koje su umjesto sirupa za razrjeđivanje te sluzi... obilno kapanje-ispiranje i to je to... za tri tjedna kontrola... i sad ću tražiti kontrolu uha jednom mjesećno preventive radi!!!
mislim da da!!
a Davor je napisao da se moze uplatit i samo za 4 dolaska pa bude 150kn!!
Zbog svakojakih virozica koje bi pokupila u jaslicama mi nismo ni došli do bazena.
Čekamo bolje dane kad malo očvrsne sa zdravljem.
:D :D Supeer!!!!Larita prvotno napisa
[quote="Larita"]
Lara i tata su se upravo vratili iz vinogradske... timpanogram je u redu i uha su super te nema potrebe za nikakvim zahvatima :D [quote]
Super!!!! :D
Vibre su upalile!!! :D :D
jesu... hvala vam...
ipak ćemo i mi zaobići bebe-ribe još neko vrijeme... za svaki slučaj...
Ma meni je nekako frka ako sad počnu hladniji dani (hmm) da onak utopljena iz bazena i iako s posušenom kosom (mrzi fen) i kapicom izađemo van...ne znam..
Ena, mislim da ćemo i mi čekati bolje dane (proljeće) da se vratimo na bebe -ribe. Možda se tamo i sretnemo!
LArita, idete li vi na bebe ribe još?
sad kad smo zdravi moramo na cijepljenje... priorix je stigao u ljekarne i nemožemo više odugovlačiti...
već si odgovorilaLarita prvotno napisa
![]()
Stigao je priorix?? I mi moramo na cijepljenje..
ne idemo otkad imamo problema s uhom, a mislim da ni nećemo do proljeća sigurno...
tražimo sad neku novu aktivnost...
Aha, nešto slično nam je i naša pedica rekla.Larita prvotno napisa
Mi idemo krajem mjeseca na cijepljenje...ako ostane zdrava do tada.