a ako majka ne pusi onda je opet bolje da majka doji.
bez sumnje. ujedno i odgovor anchie... necemo ulazit sad u raspravu o stetnosti adaptiranog mlijeka. u svakom slucaju ja bih osobno od dva zla izabrala adaptirano (naravno da bih prvo pokusala prestati pusiti).

osobno (a sigurno u tome ima udijela i cinjenica da sam nepusacica) je dojenje i pusenje nespojivo (i kao chin i kao statement). ne kod ciganke na cosku nego kod osoba koje strastveno promoviraju dojenje (ovim NE prozivam nijednu diskutanticu) ili kojima je dodijeljena uloga poput ove kao unicefove izaslanice.

najsramotnije od svega je uopće sugerirati da će dojilje/trudnice pušačice pronaći bilo kakvu potvrdu u pozitivnom smislu, jer budi uvjerena, niti jedna od tih žena sigurno ne misli da radi nešto dobro. toliko glup i neobrazovan ovaj svijet ipak nije
hmmm... to je kao kad phillip morris veli da nitko nije povodljiv zbog reklama koje oni produciraju, al ipak ulazhu stotine milione dollara u njihovu izradu.

i koja je onda uloga jedne unicefove izaslanice, ako ne promoviranje neceg pozitivnog ? ako od njenog rada nema nikakvog ucinka, koji je razlog da to (radno) mjesto postoji ??

prosle godine sam dosta novaca dala za unicefov projekt protiv genitalnog sakacenja curica u africi. kad bih sad imala prilike procitati da ijedna od njenih izaslanica izjavljuje da je rezanje klitorisa dio kulture koji se treba postovati, poludila bih. a i trazila objasnjenje od unicefa.