[quote]
Citiraj mama courage prvotno napisa
nisam sigurna da su tocno navedene majine izjave, zvuci vise kao izvadjeno iz konteksta
Bolje pušiti i dojiti, nego uopće ne dojiti - veli Maja Vucic, posebna izaslanica UNICEFA za roditelje i djecu... sto vele diskutantice ovog foruma, jel to tocno ?! vazi li to i za druge, legalne il ilegalne droge
slazem se. a slaze se i hrvatsko drustvo za preventivnu i socijalnu pedijatriju, americka pedijatrijska akademija itd itd.
Pušenje duhana ne predstavlja kontraindikaciju za dojenje, a da treba smanjiti i pokusati prestati - treba.
... sto o tome da je Maja Vucic izaslanica UNICEFA...
zena kao i mnoge druge poznate osobe pomaze unicefu, a time i djeci. tko kaze da zato mora biti savrsenstvo bez mane.
naravno da bi bilo bolje da ne pusi, ali bilo bi gore da pusi po skrivecki samo zato sto je unicefova ambasadorica.
zahvaljujuci snaznoj antipusackoj kampanji (ne kazem da u tome ima nesto lose) ima zena, ovisnica o cigaretama, koje ne znaju da pusenje nije kontraindikacija dojenju, pa u nemogucnosti prestanka pusenja - prestanu dojiti. eto, barem je njima maja poslala poruku da ne moraju prestati dojiti, vec da se potrude smanjiti pusenje i nastaviti s pokusajima da prestanu.
koliko majki ovog foruma doje i puse ?
dugogodisnji sam pusac - ovisnik , ali kod nas se u kuci ne pusi. i mm i ja pusimo na terasi. u trudnoci smanjila na jednu do dvije cigarete dnevno. dojim i ponekad zapalim cigaretu poslije podoja, ali sad sam opet trudna pa nastojim i to smanjiti, pa prestati.