Bivša sam pušačica tj. ne pušim od trudnoće. I ne mogu reći da je lako. Priznajem da sam ovisna i dalje i da ću jednog dana ponovo pušiti. Jer mi je gušt. To neće biti u prostoriji gdje mi je dijete već na balkonu, u kafiću....I to je moj izbor. I općenito ne volim kada se neka javna osoba uzme na zub pa se razglaba o njoj i njenim lošim potezima. Iz osobnog iskustva znam da joj sigurno nije lako - ni prestat pušit ni činjenica da puši i doji. Tko nije probao ne razumije. I ja sam nekoliko puta tijekom dojenja pokleknula - u društvu, povukla par dimova i onda sam se zasramila same sebe i ugasila cigaretu. I zato ne osuđujem nikog, niti odobravam. Ali, treba imati razumijevanja. Uostalom, svatko od nas koji put napravi nešto štetno za dijete - možda ga izloži raznim sredstvima za čišćenje u kući, možda pojede neku lošu hranu,.........Budimo realni, imajmo razumijevanja za tuđe odluke i pokušajmo svojim savjetima promijenit loše odluke, ali i shvatit ako ne uspijemo u tome. Nemojmo osuđivati.