-
bas zadnjih dana intenzivno proucavam simptome soora..cini mi se da beba ima bijeli jezik, probala sam joj skinuti te naslage da vidim da li ide, nisam uspjela ali kako je to dublje u ustima mozda sam bila i nespretna.
guza joj nije crvena, dobro napreduje, ali kako nemam dovoljno mlijeka dajem joj i adaptirano..procitala sam da se mozda ne moze i najesti zbog tog soora
nisam imala vag.infekciju i nismo bile na antibioticima, ta cica se dva puta upalila imala sam temp.39 ali sam to sama odradila(masiranja, topli oblozi, izdajanje). jos uvijek imam kvrgu na tom jednom problematicnom podrucju na dojci, koja se povuce nakon masaze i podoja/izdajanja ali za max.30min evo je natrag, ragada imam od tog coktanja i cijela bradavica mi se cini nekako tvrdja. Boli izmedju podoja(ostra probadajuca bol u unutrasnjosti bradavice), za vrijeme podoja ne mogu tocno odrediti buduci da me boli cijelo vrijeme od tog coktanja.
Te probleme imam intezivnije zadnjih tjedan dana, pa izbjegavam podoje na toj strani :/
Kod pedijata smo skoro svaki tjedan(problemi s pupcicem i ispocetka sa slabijim napretkom, ali popravilo se) ali nam doktorica nije nista rekla. Zadnjih tjedn dana nismo bili, bas kada se je meni pogorsalo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma