Ima li smisla?
Zadnjih mjesec-dva se samo o tome priča i da ne ide na operaciju ne bih ni pomišljala cijepiti ga, ali sada... :?
Ima li smisla?
Zadnjih mjesec-dva se samo o tome priča i da ne ide na operaciju ne bih ni pomišljala cijepiti ga, ali sada... :?
nadam se da si se raspitala o cijepivu...
ja sam se cijepila jer sam zdravstveni djelatnik i jer sam morala radi rizika na poslu... prvo cijepljenje mi nije "uspjelo", odnosno nije se primilo pa sam prošla sve to skupa još jednom...
al u svakom slučaj mislim da je super zaštiti dijete od takvih stvari, ja uvijek pokupim nešt u bolnici... na porodu sam dobila sepsu i to streptokoknu i s tim brdo problema![]()
Kako misliš "nije uspjelo prvo cijepljenje"? Na osnovu čega su ti to zaključili? Kada (nakon sve 3 doze ili prije)? Jesi onda ponovo primila sve 3 doze ili manje?
jesi ti morala??
rade testiranja.. primila sam ponovno sva tri... al pazi bilo je to prije 5 god, kad sam tek srednju završila, bila sam kratko vrijeme u zavodu za mikru gdje to inzistiraju---radi rizika
usput sutra idem do vašeg gradića... kakvo je vrijeme?
jel je za šetnju od oko pola 11?
Navodno sam se morala cijepiti s obzirom na radno mjesto, ali cijepila sam se tek nakon poroda, zajedno s Andrijom (još moramo primiti treću dozu), jer smo igrom slučaja (zahvaljujući pedijatrici kojoj je ta mogućnost pala na pamet) otkrili da je MM nosioc virusa, znači potencijalno zarazan, tzv. zdravi nosioc (prebolio u osnovnoj školi).mlukacin prvotno napisa
Danas je bilo ok za šetnju.usput sutra idem do vašeg gradića... kakvo je vrijeme?
jel je za šetnju od oko pola 11?
Rekla pedijatrica da, s obzirom da neće primati krv, ne brinemo i da ne cijepimo.