Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: babybjorn

Datum pristupanja
    May 2006

Početno babybjorn

zna li tko oko kolko se klokanicama kreću cijene

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam svoju activ kupila prosle godine u kiki za 700kn dok je ona obicna bila 600 kn

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kika cca. 450-750 kn

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nema
    obustavili im dostavu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stvarno nemaju, bila ja danas i taman su skidali i one izlozbene primjerke jer su rekli da im vise nece dostavljat jer nismo u EU!!!!! Mislim stvarno.....
    Inace, mislim da sam vidjela da ih ima Jacadi al je cijena tada bila 1200kn!!!!! tak da ti je najbolje otici do Brezica i jos dobiti povrat poreza.....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a meni prodavaćica dala broj telefona i rekla da nazovem za tjedan dana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A cuj, skinuli su danas dvije ili tri sa lutke tj. one izlozene primjerke, mozda ti mogu te prodati...naravno sa popustom probaj sutra nazvat!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nama više ne treba bjornica pa ako je netko zainteresiran....tamno plava je, kupljena isto na forumskoj burzi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bjornica nije do koljena marami, ni jedna od tih klokanica se nemre mjerit sa maramom

u klokanicama dijete sjedi i pritisce im spolne organe, ledja su im jos preslaba za takvo nosenje, a kad dovoljno ojacaju za takvo nosenje prerastu klokanicu

marama jos ima prednost da vas ne bole ledja, i kad beba zaspi moguce je skinuti bebu skup sa maramom i iskrcati na krevet na dalje spavanje sto je sa klokanicama nemoguce

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sa baby bjorn nosiljkom moguce je skinuti dijete zajedno sa jednim dijelom nosiljke kada zaspi i samo se polozi u krevetic.....

Da klokanica nije ni do koljena marami to se slazem ali tek odnedavno kada sam se u biti uvjerila u to i sama....do tada to nisam vjerovala i cinilo mi se jako nespretno to vezanje i slaganje no stvarno nije ako ti pokazu pravi ljudi

Od jucer smo i mi ponosno maramasi iako nam je klokanica i dalje u pripravnosti!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A koliko su TATE zadovoljni Bjornicom?
    Ja mislim za sebe sling/pouch, za tatu BB...

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam BB Active, nova novcata, samo što smo je iz kutije izvadili. Mislio MM nositi pa ne stigne. A ja sam slingerica.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A je li probao?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikad.

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa
    A koliko su TATE zadovoljni Bjornicom?
    Ja mislim za sebe sling/pouch, za tatu BB...
    Moj oduševljen.....imamo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159388

meni je bolji sling, brže ju stavim i stegnem samo jedan remen

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

MM je oduševljen klokanicom Baby Bjorn Air, u tome se puno manje znojila nego u marami, ali nismo je u tome puno nosili zbog distonog - izvijanje, tako nam je preporučio fizijatar, tj. da bude što više na podu. Ono što sam čula od svoje pedijatrice je da te klokanice nisu preporučljive za dečke (mislim, ne konkretno Baby Bjorn, nego općenito), zbog pritiska na testise, onda je isto naša Baby Bjornica bila osumnjičena da je izazvala kompresiju kod naše curice jer joj se pojavilo nešto što je ličilo na ispucane kapilarice, pa je imala sumnju na neku reum. bolest, ili kožnu (navjerojatnija opcija), ali je ostala sumnja da je ipak to bila možda i kompresija zbog Bjornice pa je od tada nismo u nju stavili. Guštali smo (mi) s Bjornicom jer smo mogli ići po neravnim stazicama di je s kolicima nedostupno na naše pješačke ture, možda se opet ohrabrimo. MM-u je jedino falilo nešto baš oko lumbalnog dijela da se sveže i drži, Bjornica ima samo križ na lopaticama, tako da je njemu marama malo bila zgodnija zbog leđa, ali kad se uzme u obzir koma znojenje (MM se ekstremno znoji) ipak nam je bila ljeti puno bolja klokanica jer je lakše bilo umetnut nešto nepromočivo između njega i bebe.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, i mislim da sam ih vidjela zadnji put u Kiki, plavu i bijelu.

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ima ih u Kiki, svakakvih. Ja kupila prije dva dana. Cijene i do 970 kn. Super zadovoljna.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da li netko zna koliko sada košta Babybjorn Air u Kiki?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •