Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: platneni ulošci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mravica prvotno napisa Vidi poruku
    Kada će Roda opet imati platnene? U narednih mjesec dana ili kasnije? Da znam otprilike. Jer ako neće skoro kupit ću druge, ne mogu čekat više....
    ja ti na to pitanje ne bih znala odgovoriti ali ti mogu samo reći da se isplati čekati, ako će biti uskoro. jer, rodini su (bar meni) najbolji
    imam još od 2 proizvođača i nisu ni približno dobri/mekani/dobroupijajući ko rodini. deblji su, krući, smetaju. rodinu su meni bili pravo otkriće. imam ih doduše samo 6, jer imam 15ak drugih, ali jedva čekam da se ovi drugi malo 'potroše' da imam izliku za nabavit još rodinih

ako ćeš uzimati od nekog drugog, svakako traži da ih prije kupnje vidiš. i nemoj kupovati velike količine, nego malo pomalo da ne kupiš nešto što ti ne paše

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Imam samo nekoliko dnevnih i jaaaaaako bih htjela ostale. Evo upravo imam jednokratne i muka mi. A ne znam ni koliko da čekam. Gledala sam Flafi sa bambusom i konopljom i sve ne naručujem jer čekam Rodine, a oni ne dolaze, a ja čekam i čekam i dođe mi da malom uzmem rodinu nježnu pusu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •