-
Kvržica na glavi
Matija ima kvržicu veličine cca pola zrna graška pod kosicom neposredno iza desne uške. Naoko se ne vidi, nego se može osjetiti tek pod prstom kao da malo "preskoči".
Zapravo, primjetila sam to već kad smo stigli doma iz rodilišta no prvo mi se činilo da je dio mastoidnog nastavka i trebalo mi je dosta vremena da skontam kako tog na drugoj strani nema. Ali kad smo došli iz bolnice imao je još jednu kvržicu nasred glave za koju se ispostavilo da je trag infuzijske igle. I kad je ta prošla, zaboravila sam i ovu drugu budući da se ne nalazi baš na mjestu koje često dodirujem.
Ponovo sam ju otkrila prije nekih mjesec dana, ali baš tad mi se suprug spremao na operaciju ateroma (cistično proširenje žlijezde lojnice) na glavi i po izgledu i opipu Matijine kvržice zaključila sam da bi to moblo biti isto i da ću pitati pedijatra sljedeći put. No, imala sam puno tog za pitati i ovo sam zaboravila. :/
Eto, i sad neki dan došao mi je bratić sa pričom kako je njegovo 14-mjesečno krsno kumče završilo na kemoterapiji zbog malignog tumora trbušne šupljine i ne znaju kako će se to završiti, a sve je počelo temperaturicom. Onda se moja mama nadovezala kako je jedno dijete iz mojeg vrtića (dakle prije 30 g.) imalo neizlječivi limfogranulom - malo je počelo kao vući nogicu i imalo neku kvržicu. I ja sam se, jelte, prestravila. Nemrem više spat i boli me glava. Mislim, realno gledajući, vjerojatno Matiji nije ništa, bar ne opasno. Izrazito je motorički napredan, jako dobro papa i doji, jedino smo dobili željezo jer je malo slabokrvan. Strašno je živahan, nemre bit na jednom mjestu i sve ga zanima. Malo je cendraviji u zadnje vrijeme, relativno slabo spava i često se budi po noći, ali to smo pripisali zubićima koji trebaju probiti (jadničak ima 4 zadebljanja gore, bojim se da će svi izbiti odjednom
) Stvarno nema razloga da bilo što posumnjam, ali ja sam paničar. Jednostavno se bojim.
Vjerojatno ću sutra do peda, ionako trebam jednu uputnicu, pa usput da i ovo vidi, ali mislim da ću svisnut do sutra. Help!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma