Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: asthenozspermia

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno asthenozspermia

Kod MM je dijagnostikovana asthenospermia. Pokretljivost mu je na zadnjem spermogramu bila 40%, 15% progresivno pokretnih. Broj i morfologija su dobri (90 000 000, 50% pravilnih).
    Ako je neko imao sličnih problema, molim da javite kako ste otklonili astheno u normo.
    Izvinjavam se ako sam otvorila topic koji već postoji, jednostavno više nemam volje da tragam i čitam satima Hvala!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: asthenozspermia

Na pp sam ti već napisala koje smo sve pretrage napravili, nadam se da je pomoglo.
    A dragi mi je pio čajeve dr. Sadikovića, Imune protector (od Twinlaba) i Bioastin. Prestao je pušiti, inače ne pije alkohol (a bebu napravili pijani) i nastojali smo što zdravije živjeti i hraniti se. U šumi iza kuće smo uredili vrt i posadili svakakvog povrća koje ničim nismo tretirali i to smo jeli u ogromnim količinama...
    Eto, uz pokoji vitaminčić nastojte što zdravije živjeti.
    Sretno u poboljšavanju malih plivača!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MM uzima maca potent, cink ,selen, l-carnitin, l-arginin i popravilo se broj sa 4 mil. na 9 a progresivno pokretni sa 15% 25%. Znam da to nije ni blizu normo ali ocito ima pomaka. Jedini problem sto MM ne moze nikako da prestane pusiti a bilo bi pozeljno i to.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A, gdje uzimaš maca potent i l-carnitin i l-arginin? I kako se to konzumira? MM ne puši i nije nikad, tako da to nije razlog. On ima 90 mil., a 15% progresivnih. U dobrom nalazu bilo je 150 mil i 25% progresivnih. Danas smo mislili ponoviti njegov nalaz, ali eto - snijeg nas spriječio.
    Nego, kako je u SA? Ima li puno snijega na okolnim brdima? Trebam u subotu na Pale

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj MAJOLINA prvotno napisa
    Nego, kako je u SA? Ima li puno snijega na okolnim brdima? Trebam u subotu na Pale
    Za sada nema, ali nadamo mu se sutra. Mene iskreno raduje jer mi ovaj januar bez snijega dodje kao neka lazna zima.
    Javi se u subotu, ako budem u gradu idemo na kafu .

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kupis je u bilo kojoj apoteci

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mm je imao tu dijagnozu i ostala sam trudna prirodno, nakon samo 4 mjeseca prirodnih pokušaja. :D iako su govorili da će biti potrebna potpomognuta!
    sretno! meni je uspjelo i imam edija!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tulipanka 1, hvala za podršku
    Mi pokušavamo već tri godine prirodno i uz potpomognutu, ali eto, treba još

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

jel to danas imaš ispit?pa sretno ako je to u pitanj.ja još sat i 40 minuta i gotova smjena.u utorak bih trebala u ZG nadam se da će do tada sav snijeg okopnuti.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma, nije bio ispit već predavanja. Umorna sam kao pas - odem u dva ujutro, a vratim se oko devet uveče. :shock:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •