imate kakve ideje kaj da napravim za rođendan ima malih i velikih.
Prošle godine sam punila palačinke i zapekla
predprošle sam radila pizzu ali zamotanu u lisnatom(joj to je njam a ja na UN )
imate kakve ideje kaj da napravim za rođendan ima malih i velikih.
Prošle godine sam punila palačinke i zapekla
predprošle sam radila pizzu ali zamotanu u lisnatom(joj to je njam a ja na UN )
Joj to i mene muči, ovih dana.
Ja sad po prvi put u životu pripremam dječji rođendan, slatkica puni godinu dana uskoro, a ideja nemam nikakvih.
Ljudi će biti puno, velikih i malih.
Zadnji put sam bila na dj.rođendanu u 12 mjesecu, kod kumova.
Oni su pripremili narezak ( onaj kvalitetniji pršut, paški sir.... ) salatu od tune, i francusku salatu. 3 vrste kolačića + torta. Djeca su imala smiješne senviče na francuzu.
Ja bi nešto maštovitije, ali šta ?
+ kako ste smjestile sve ljude, nas bi za sad trebalo biti 14 odraslih i 13 malih ( ti su svi pod must ). Dnevni boravak mi je 25 kvadrata.
Da li napraviti feštu u dvije ture ? A kad onda rezati tortu ? Problem je i što djeca nemogu doći sama, jer su većina maleni, uf....uf.....
Zašto nam se nitko ne javlja ?Cure, dajte ideje za rođendanski meni, PLEASE!
![]()
kaj se tiće smještaja ljudi,i moj boravak je oko 25 kvadrata,pa otvorim vrata na kuhinju,neznam kakav ti je raspored,malo razmjestim namještaj da ima više mjesta.nevera prvotno napisa
veliki sjede za stolom a malima namjestim manji stolić,a gle tak su mame stalno na nogama i nadgledaju djecu, prošli rođendan sam ih morala nateravati da sjednu,pa smo stražarile na smjenu
e sjetila sam se da sam radila i mini hrenovke u tjestu
mi feštamo u dvije ture: jedanput s obitelji, drugi put s prijateljima i djecom, ne toliko zbog prostora i broja ljudi, nego ja mrzim miješati rodbinu s ekipom (tako smo i vjenčanje slavili u dva puta).
tortu imamo oba puta, oba puta se puše u svjećice, pjeva happy birthday i sve ostalo. to je baš super :D
jelovnik? to je dan kad i ja želim uživatipa obiteljski rođendan organiziramo kod jedne od baka (mi samo donesemo tortu, i to iz slastičarnice), a za prijatelje pripremimo nešto tipa pršut, sir, masline, a kolači i torta opet iz slastičarnice.
ali, naglašavam, kolači i torta se naručuju iz vrhunskih slastičarnica (npr. Torte i to, Piece of Cake, Ivica i Marica), tako da su uistinu genijalni.
Hvala tinki na linkovima.
Kako si ih samo iskopala, vjeruj mi trudila sam se, a ništa....
Uglavnom našla sam neku ideju, ono sa francuzom punjenim sa.... neznam ni autora....
A odlucila sam poslušati Lutonjicu, i izorganizirati dvije fešte.
E ovako moja mama zove roditelje MM na rucak ( to je ono dva puta godišnje, pa kao slučajno baš dan prije rođendana ). Oni pojedu, a onda pozvonimo ja i MM i malena i nosimo tortu, i fotić, i CD sa " happy birthday to you....).
I na sveopću radost završimo sa rodbinom, a sljedeći dan fešta samo za nas malene, mame i tate.....yessss.
Neka mi mama poživi, još 100 godina, uvijek me spasi nemogućih situacija.