-
graco comfortsport
ima li tko takvu,iskustva s takvom i ima li ih kod nas za nabaviti ?
link: http://www.gracobaby.com/catalog/pro...ID=1&subCatID=
jos jedno pitanje: da li je to uopće kompatibilno za eu trziste ili samo US ?
-
s obzirom da ima prsnu kopču, vjerujem da nema 'naš' standard ECE R4403 ili 04, tako da nije za europsko tržište pa tako ni naše.
-
autosjedalica
molim te pojašnjenje što misliš pod "prsnu kopču", mi imamo maxi cosi i čini mi se da je kopča tu negdje
-
Inesica misli na onu sivu kopcu koja se vidi na slici tik iznad kopce za prepone. Kada je dijete u sjedalici, ta siva kopca na ovoj sjedalici ide preko djetetovih prsa (sklizne se prema gore tako da je u ravnini djetetovog pazuha). Europske sjedalice ne smiju imati prsnu kopcu (zbog odredbe po kojoj mora biti moguce otkopcati pojas sjedalice jednim pokretom, u pravilu otkopcavanjem kopce u preponama), tako da ta sjedalica nije namijenjena za europsko trziste i po hrvatskom pravilniku o tehnickim blabla nije dozvoljena u Hrvatskoj.
Gracovi europski sajtovi su graco.co.uk, graco.de, graco.fr itd.
-
Ancice
-
ma jesu li ono držači za bocu sa strane? :?
tako američki
-
da bas su americki
bas smo citali sta ameri misle o toj sjedalici pa i nisu bas neki komentari,tipa da se ti pojasevi tesko montiraju blabla,morat cu pogledat ove eu sajtove
-
Nemojte vi drzace, dobro dodu
-
vjerujem da jesu, al odmah sam se sjetila amera, gledaju tekmu i na glavama kaciga sa dvije limenke pive.... cjevčica iz njih drito u usta.
-
autosjedalica
hvala, vidi se da ste maherice, ja to nisam niti vidjela
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma