Citiraj ententini prvotno napisa
Malo sam nabrzinu pročitala neke Postove, pa vidim da ste dosta čekali, bilo na samu obradu, bilo na sami ćin Posvajanja.

Kod nas je sve išlo relativno brzo, odobrenje za posvojenje smo dobili u roku mjesec dana od predaje zahtjeva matičnom centru.
S pozivima centrima u RH počeli smo odmah, zvali smo svaka dva-tri tjedna, naizmjence muž i ja.
Broj centra gdje je bila naša Djevojčica sam ja bila okrenula jedno jutro, da bi mi djelatnica dmah rekla da nema ništa osim romskog djeteta. Već sam bila na Hvala/Doviđenja, kad sam ipak odlučila, više iz znatiželje pitati Koliko je stara, gdje je, da li je zdrava, jesu li oba roditelja Romi i slična pitanja.
Djelatnica se tada raspričala i pitala Da nas zovu na razgovor, bi li došli?
Eh, dileme, nije nam baš bilo blizu, šta će muž reći, pa nismo baš htjeli Romsko dijete.Nisam znala što bi. Al glas u meni je mimo mene rekao, zovite nas..
Ma nisam mislila da će zvati. Rekla sam mužu, bio je onako li/la?!
No ipak nas zvali da dođemo.Došli,popričali s njima, vidli Djevojčicu (ona nas nije-direktno), bili smo jedini par. I trebali smo odlučiti. Prespavati noć i javiti se.

Javili smo drugi dan, pitali da ju vidimo još jednom, mada smo tada znali da ju želimo.
I tako je priča počela. Muž, ja, obitelj svi sretni-nitko više i ne spominje riječ Rom. Ona je sada naša djevojčica, zauvijek samo naša.
ovdje je počela moja priča, kako sam postala majka.
A danas imam nastavak! :D
Više od 10 godina pokušavali smo napraviti djete, nikada i nikako nam nije uspjelo. Digli smo ruke i krenuli u posvojenje. Ubrzo postali roditelji OVE MOJE MALE SLATKE DJEVOJČICE, MAMINE MAZICE I TATINE PRINCEZE.
Čitajući od I ja ću biti tata postove neka znatiželja me vukla da saznam kako je on postao dvostruki tata tj. kako je njegova žena zanjela.??!!:? Objasnio mi je sve I stupila sam u kontakt sa NJOM (zamoljena sam da ne pišem o kome se radi ), i počele smo "raditi na trudnoći".
I evo me TRUDNA SAM!!!!!!!!!! :D :D :D :D , Ja sam tolko sretna da sam u stanju vikati da me cijeli svijet čuje! Danas mi je i doktor potvrdio da sam trudna! Još ne vjerujem! Morala sam to podijeliti s vama i sa svim živima koje poznajem. Ajme koja sreća nakon tolikih godina, koji osjećaj.
Oprostite mi ako zbrčkano pišem, ali adrenalin raste, uzbuđenje, sreća.

HVALA TI I ja ću biti tata,na informacijama A NAJVEĆE HVALA NJOJ na omogućavanju biološkog majčinstva!