-
Moja M. je romskog podrijetla. Prava je mamina garava smišnica, s onim crnim okicama, kojima u trenu okrene kad joj nešto nije po volji. Dosad nismo naišli na nikakve ružne komentare, svi iz naše okoline su tu činjenicu njezinog podrijetla najnormalnije prihvatili.
Što će biti sutra, kad krene u vrtić, školu, kad odraste, o tome sad ne razmišljam, kako problemi budu dolazili tako ćemo ih i rješavati. Vjerujem u sebe da ću kad dođe do toga, taj dio odraditi onako kako je najbolje za moje dijete. Moja M. je dijete ko svako drugo, različitom je samo čini tamnija put, tamna kosica i okice. Mami svojoj je jedinstvena, posebna, prekrasna baš takva kakva je.
-
Bok curke! Ja sam na drugom podforumu ali evo da vam se malo ubacim. Ajde zamislite kak mene gledaju po gradu. Moja kćer je Etiopljanka i crna ko ugalj, savršena i prekrasna. Svi me gledaju kad je guram u kolicma. Al OK je kad smo same, imam i biološkog sina koji je izrazito svijetao tak da me doktor stalno pita : jeste sigurni da mu ne treba željezo? Ma ne treba, i ja sam bljeda ko duh sam se kvarcam pa je OK. Kad idem s njih dvoje po gradu svi se okreću i gledaju. Pa šta, imaju kaj i vidjet. Ja sam najponosnija mama na svijetu sa svojom bitangom i princezom. Samo me jedan konobar pitao jesu li oboje moji a kad sam odgovorila da jesu pitao me kako. Rekla sam mu da mi je sin iz prvog a kćer iz drugog braka. Ajde zamislite reakciju...Sve u svemu ništa se ne brinite i ne obazirite na koje kakve komentare, pa ti vas ljudi niti hrane niti oblače. Djecu treba pripremiti za život da se bore protiv predrasuda ali i da budu svjesni da će toga uvijek biti. ALI, uvijek će biti i onih normalnih ljudi koji takve razlike neće niti primjećivati.Meni su mali Romi predivni i zato samo naprijed!!!Puno sreće svima!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma