-
evo prati vas već toćno danas godinu dana,tad smo krenuli u potragu za našim anđelićem,priznajem da je u startu MM bio za temu ..pa ako
može onda u trćoj opciji dijete romske nacionalnosti,ja sam bila odmah ushićena(bez lažne skromnosti,to su mi najslađa dijeca,najljepša)pa su me pokušali uplašiti sa genetikom,navikama,sazrijevanju itd..malo sam se povukla i čekala da vidim šta će biti,zovem svaki mjesec centre i oni koji imaju romsku djecu a ja ih hoću ,opet me i ne kontaktiraju,kao da nisam na redu..stoga izvlačim zaključak,hvala bogu ima normalnih ljudi koji neprave razliku i eto danas sam saznala da id.tj.dogovaram termin odlaska da upoznamo jednog malog anđelčića
,koji ima uskoro 4 godinice
,dječja soba nam je gotova,sama sam kreativno uredila zidove,u bojama aure su krugovi na zidu-tako posložene boje potiću svaka za sebe,ormar je ko iz davnine kao i krevet iz ikee koji se od krevetića malog proširuje do 2metra... zavjese sam objesila drugi dan božića,za koji sam se nadaladaćemo ga slaviti u troje...
ni na kraju pameti mi nisu pitanja ni strahovi za boju kože i prilagodbaglede toga.
glava mi je puna strepnje,kako će to izgledati prvi puta...šta da radim,dali da mu ponesem-a ja bih-medu i još nešto..mislim neznam dali ćemo i gdje biti,to ću saznati id.utorak kada ćemo dogovoriti točan dan odlaska.ima li tko iskustva da mi kaže-kako to izgleda,koliko vremena imate za taj prvi susret,dali ću ga uopće vidjeti direktno ili ....a šta ako se on previše vezao za udomitelje i neželi promjenu.znam da ćeon to osjetiti da sam došla sa namjerom da želimo da bude sa nama.......mislim da ne paničarim,ali me hvata jeza da možda neće htjeti komunicirati sa nama...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma