-
e pa..
Dakle evo i mene s mojim iskustvom po prvi put .. :) lijep pozdrav prije svega i puno pozitivne energije ..do cilja..
Bash sam ponukana da odgovorim na ovu temu....posvojila sam malu Romkinju...i to u rekordnom roku,za samo 2 mjeseca od obrade zahtjeva u Centru na iznenadjenje nas samih ali i okoline s obzirom na price o dugom cekanju..No kako bilo da bilo..andjel je sa nama sad ce 2 godine..dosla je kao beba od godinu dana..i promjenila nam zivot...
Citam Vase postove i doslovno se zgrazam na nekolicinu koja tako razmislja..no nismo svi isti nazalost. Vazna je duhovna razina ljudi..predrasude vladaju nazalost..koje se nikad nece iskorjeniti..
A znate..dijete je "SAMO" dijete..zeljno ljubavi..toplog doma.mame i tate..pa i ako je romskog podrijetla..
Zalosno je da ljudi koji nekim razlogom ne mogu imati svoje dijete razmisljaju na takav nacin..srce mi se slama i pitam se dali takvi ljudi uopce " zasluzuju" pruziti nekom dom?! Kako ce odgajati to bijelo dijete?! Pitaju li se osobe sa takvim stavovima ?! Vjeruju li u Boga?! Po njemu smo svi isti...
Moja Lana je dijete kao i svako drugo znate..andjel ,srecica..
Milo dijete..uveselili smo jedne druge...ona nas sa svojim crnim okicama,dugim trepkama i njeznim glasicem punim ljubavi..mi nju..sa ljubavi,paznjom i svim onim sto roditelj pruza..
Ne gledamo je kao malo "cigance"..ne razmisljamo o njoj kao krumpiru,bijelom ili crvenom na tezgi..volimo je kao nase dijete..da da,,NASE.. nema mjesta u tom odnosu nicemu drugom doli ljubavi i paznji i naravno odgoju koji ce je usmjeriti na pravi put..bez predrasuda..
Mozda sada izbija ogorcenje iz mene pa ovako pisem,ali zene moje ,tako je malo potrebno za srecu a vi razmisljate o nevaznim sitnicama poput boje koze,vjere ...sta vam reci.. ja samo osjecam sazaljenje sto tako razmisljate..bash radi andjela gore u Nazorovoj koji cekaju zagrljaj...svojih roditelja....
Eto..toliko od mene...i zelim vam da osjetite ono sto ja osjecam kad god pogledam svoje malo bitje ...maminu ljubimicu :love:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma