-
udarac blizu sljepoočnice- šta da radim?
Fran je sad skakao po krevetu i udario se u kut okvira kreveta. Malo iznad sljepoočnice. Jako mu je plavo i natečeno. Strah me šta može biti. Šta da radim, da ga vodim doktoru?
Stavili smo mu led.
-
-
Ponasa se normalno, ali me strah jer je sljepoočnica. Dosta mu je natečeno. Najgore što je noć i ide sad spavati. Pokušat ćemo ga još održati budnim i pratiti.
Mamasita na brizi.
-
evo, kaze mm ako je bas sama sljepoocnica, ne iznad sljepoocnice da bi on otisao dokroru. :/
gdje je nateklina, na kosti iznad sljepoocnice ili bas na tom dijelu gdje nema kosti - na samoj sljepoocnici?
-
-
U svakom slučaju je bolje puhati na hladno. Evo ja sam friškog iskustva ( Pia je udarila u stražnju stranu glave ) i mogu reči samo da mi nije žao što smo proveli dva dana i noć u bolnici. Nikada se ne zna. Pia se ponašala drugačije - bila je jako pospana i baš je sva klonula i meni je to tjralo takav strah u kosti da nema te sila koja bi me zaustavila da ne odem u bolnicu. Na svu sreću sve je bilo uredu. Savjetujem ti da odeš na hitnu pa neka pogledaju je li sve uredu. Glava je ipak glava
-
Spooky, tek sam maloprije vidjela da je Pia pala na glavu u vrtiću, nije me bil na forumu zadnjih dana. Pusa maloj srećici
.
Fran je čini mi se ipak dobro. Udarac je ipak iznad sljepoočnice, u kost. Natečeno mu je i plavo ali se ponašao normalno i rekao je da ga ne boli glava. Sad spava a mi ga svako malo provjeravamo. Vidjet ćemo tijekom noći i ujutro ako bude imao kakve smetnje, vodimo ga odmah doktoru.
MM kaže da nije direktno pao na ćošak već da je okrznuo glavom jer se vrtio u krug i skakao po krevetu i u padu je zahvatio rub. No poprilično kad ima takvu oteklinu i modricu.
-
-
ma bitno da nije sljepoocnica.
bit ce on dobro!
-
Nadam se da je danas sve ok
-
Fran je dobro, plavo mu je i još malo otečeno ali je ok. Hvala Bogu da je tako prošao.
Hvala cure na podršci!
-
Ajde, sva sreća da je dobro. Ljubi malog ljepotana
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma