Kad se ono što pojedem očituje u mlijeku, isti dan, dan poslije ili?
Kad se ono što pojedem očituje u mlijeku, isti dan, dan poslije ili?
Evo ti mojeg primjera sa zelenom salatom koja je smetala mojim curama u prvih 6 mjeseci.
Pojela bih je za ručak oko 15:30h, a počela bi im smetati nakon cicanja za spavanje cca 21h...
jošmalo, ovisno o probavljivosti namirnice.
spooky, ja sam isto iz Vrbovca! Ja jučer jela zelje zdinstano na luku, nismo dugooo zaspali, mučili su nas grčevi puno duže nego inače.
Pa, dobro...
To jest malo teže probavljiva hrana, kisela, sastava koji proizvodi plinove...
Drugi put pojedi manje.
Ili ublaži krumpirom.
Ili pričekaj da beba malo sazrije.
Ništa strašno se neće dogoditi: ti si otkrila što mu smeta pa pripazi ubuduće.
A slobodno jedem čokoladu? Inače joj jako teško odolim, ali ako moram, budem.
jedi čokoladu i sve što ti odgovara.Originally Posted by jošmalo
Moraš jedino znati da se na slatkiše lakše "lijepe" gljivice, pa ako ih dobijete (ti i/ili dijete), onda od slatkiša treba na neko vrijeme odustati.
I pojačati fermentirana mlijeka.
Baš sam i ja htjela postaviti isto pitanje! Ja OBOŽAVAM čokoladu, to znaju svi s kojima sam dobra, pa sam nakon poroda u babinjama dobila nebrojeno bombonjeri i čokoladi koje me bezobrazno dozivaju iz frižidera. Neki kažu da od čokolade beba ima tvrđu stolicu pa bih htjela čuti i drugo mišljenje (čitaj:suprotno) da ne moram stalno strahovati. Prekjučer sam malo popustila iskušenju a jučer sam samo pratila stanje u pelenama. Kad se mali lijepo pokakio - rijetko i žuto meni je kočnica naprosto popustila i jela sam kao sumanuta. Danas opet promatram pelene... :/
Uspori - zbog sebe.
Nema potrebe da sad nabaciš kilograme i da u sebe trpaš lažnu energiju.
Znam (ooo, znam) kako je čokolada napast, ali pokušaj joj se oduprijeti.
For your sake!![]()
ja sam to rješavala tako da sam svaki put kad me ulovila želja (a lovila me stalno...) pojela jednu kockicu.
pazi, mogla bi i ti imati problema sa stolicom ako pretjeraš.