Kod nas je tv stalno upaljen a najmanje dijete to apsolutno ne zanima jer je to sasvim uobičajena i normalna pojava u našoj kući i valjda je naviknut da nešto stalno radi.A zabavlja se drugim stvarima,najviše mamom Stariji gledaju ali ne pretjerano,uvijek radije izaberu igru vani s prijateljima nego tv.Pretpostavljam da je štetno ako se konstantno bulji u njega ali i ja sam odrasla uz tv i nemam nikakvih smetnji.A možda se netko javi pa mi kaže da bi možda bila drugačija da nisam toliko gledala televiziju
Btw,ja ne volim taj novi trend kritiziranja svega i svačega.Ne valja pretjerivati u ničemu.Ja sam ZA tv,bočice,povremeno lijenčarenje mame dok djeca zabavljaju sami sebe,za povremenu nezdravu hranu i sve ono što se na ovom forumu jako često spominje kao nešto strašno.Ja sam ZA sve to ali u granicama normale.Smatram da ne valja djecu držati pod staklenim zvonom jer će i ta djeca jednog dana odrasti pa kad shvate da postoje i zabranjene stvarimvrlo rado će pretjerivati u svemu tome.I nek mi netko sad ne kaže da neće jer ih treba odgojiti da nauče što valja a što ne,ja kažem da to ne ide tako

Ali skrenuh s teme,ja mislim da u tv-u nema ništa loše osim ako se ne bulji po par sati u njega.To vrijedi i za male i za velike