Priči nikad kraja...
Ljuta sam i zbunjena, nije da bi htjela da mi dijete ima astmu, ali nisam zadovoljna njegovim stanjem otkad koristimo Singulair mini.
Ustvari, opet nemam pojma što mu je i to mi je najgore od svega, a vidim da ga nešto muči kronično.
Dobro, prije gripe je konstantno kašljao ujutro, pretpostavljam da je od sinusa koji su se počeli cjediti pomalo nakon što je krenuo na bazen. Nakon gripe i antibiotika 10 dana, stanje se popravilo i kašalj je sazrelio tako da je ovih dana samo tu i tamo zakašljao i iskašljao i o.k., jutarnji kašalj prestao. Unatrag par dana čujem ga po noći da guta šlajm, i krklja dok diše, a jutros mi se čini da teže diše tj. ništa se ne čuje, ne kašlje, ali teže diše. Ne kužim od čega, alergičan nije, Flixotide mu je ukinut, navodno nema astmu, a šta mu je onda ? Ne znam što učiniti. Problem krajnika je upitan, tj. naša pedijatrica nije ni jednom rječi komentirala uputu doktora sa Srebrnjaka, da odemo na ORL pregled. Koristimo Petrovićev med, ali kratko. Baš sam jadna, teoretski nije mu ništa, a stvarno baš ima simptome astme.