-
Losa ti je reklama i propaganda!!
Imala si lose iskustvo prvog poroda pa ti je prosudba totalno subjektivna. Umjesto da si se isla koncentrirati na to sta je, zasto i cijom krivicom nesto krenulo lose, izabrala si liniju manjeg otpora. Super za tebe, ali ne vidim smisao tvog posta i nacin na koji pokusavas ohrabriti i druge trudnice na takav potez.
Moze biti da je porod uz epiduralnu bezbolan. Ali to nikako ne znaci da ne nosi svoje rizike. Isto kao sto ne znaci da je bolji izbor za bebu. Tvoju ili bilo ciju.
Ne znam tko te je informirao o rizicima, ali u bolnici u kojoj sam ja rodila dvoje djece dijeli se brosura sa jako puno nabrojenih rizika i nuspojava. I uvijek se istice prednost prirodnog poroda.
Prema tome, informirajte se, dobro se upoznajte sa losim stranama ovakvog izbora. I na temelju toga donesite odluku.
Dobre odluke se ne donose na temelju tudjeg, loseg, subjektivnog iskustva. To bi bila moja poruka.
Porod u kojem podje po zlu sve sto moze poci po zlu nije prava slika prirodnog poroda, poroda koji je optimalan za mamu i bebu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma