Citiraj Romy prvotno napisa
Citiraj Lucija Josipovic prvotno napisa
Zelim iskoristiti priliku i reci sto vecem broju zena -
- AKO MOZETE - RADJAJTE UZ EPIDURALNU ANESTEZIJU!

Kako sam u prvom porodu imala uzasno lose iskustvo (da ne duljim, sto god je moglo poci po zlu, poslo je), i govorila sam da nikad vise ne zelim radjati...
za ovo drugo koje se desavalo 22. 11. 2006. odlucila sam uciniti sve da bude lakse i nakon raspitivanja odlucila sam se za epiduralnu.
Naravno da sam bila malo uplasena, ipak je to injekciju bu zivce, blizu kicme, i sve to sto svi povezuju cim spomenes tu rijec...

ali nakon sto sam iskusila taj porod, mogu reci da bih mogla tako poroditi jos desetero djece...

Sve vidis, u svemu sudjelujes, sve isto k ao prirodno - SAMO NE BOLI!!!!!!!! Zamislite to.... Mozes se cijela usredotociti na tiskanje, i lakse je i iznijeti bebu van...

i jos jednom:

ZENE; AKO MOZETE; NE PROPUSTITE POROD UZ EPIDURALNU!

A ja bih mogla suprotno: ŽENE, NE KORISTITE EPIDURALNU jer možete imati gaaadne posljedice! Npr. nesnošljive glavobolje i nakon toga na blood patch.
Otkud ti ideja nešto preporučiti na temelju samo svog iskustva i tako generalizirati :? ? Ne znam po čemu si naslutila svoju meritornost?!

Mislim da žena nije mislila ništa loše, normalno je da te bol prvog poroda šokira, ja sam isto mislila da više nikad neću roditi....
Onda je otkrila način kako umanjiti bol... i bila oduševljena time. E, sad, bojim se da nije imala pojma o štetnosti i rizicima takvog poroda, nadam se da će to proučiti prije nego li još nekome to savjetuje.... al nemojmo je napadati, vidim da su neke od vas dale linkove i super, nadam se da će ih proučiti i malo drugačije početi razmišljati