Ma mislim da to nema veze s propagiranjem ičega, ne znam zašto ste svi skočili na nju?Zorana prvotno napisa
Meni to više liči na onaj oblik oduševljenja kad netko skuži da postoji nešto o čemu nije mogao ni sanjati i onda doživi tako nešto.
Sigurno nije mislila ništa loše jer je njoj to bilo super i stvorilo joj je ugodan doživljaj od nečega što joj je prošli put bilo grozno iskustvo. Odatle njen entuzijazam, prije nego PP za epiduralnu.
![]()
Usput, ni ja nisam još rađala i ne znam kako je roditi s epiduralnom ili bez, tako da ne želim ništa pametovati, ali znam da koliko ljudi toliko ćudi, pogotovo u trudnoći. i koliko sam dosada vidjela što paše jednoj trudnici, drugoj je katastrofa, tako da ne bih ni oko te epiduralne tako generalizirala. Btw., na predavanju u bolnici je anesteziologinja koja je pričala o epiduralnoj prilično hvalila epiduralnu (znam da joj je to posao.i rekla je da su rizici zanemarivi ukoliko je izvodi netko tko je dobro ispraksiran, pogotovo za rad s trudnicama... E sad...
![]()