Citiraj Felix prvotno napisa
slazem se s tobom, i ja sam tako dozivjela njezin post. ali 'skocili' smo na nju upravo iz razloga sto bi se iz posta moglo zakljuciti da je epiduralna super za svaku zenu i da je bez ikakvih stetnih nuspojava - a to je daleko od istine.
Mislim da na ovom forumu NITKO ne bi mogao zaključiti takvo nešto. Jer se ovdje uglavnom okupljaju ljudi koji se dosta informiraju, većina sigurno čita sve tekstove koji stižu na sajt, tako da ne vjerujem da bi itko iz njenog posta zaključio takvo nešto. Ona je samo dala svoje mišljenje o epiduralnoj koja je njoj bila dobra. I možda je malo glupo da se diskusija ne može odvijati normalno u smislu davanja argumenata "za" i "protiv", već da se one forumasice koje smatraju drugačije boje javiti jer znaju da će se dignuti na njih graja.
Citiraj Felix prvotno napisa
vidis, a kad sam ja bila na tecaju za trudnice doktorica je iskritizirala epiduralnu!
Ova je vise puta naglasila da osoba mora biti jako izvjezbana i to upravo s trudnicama. Da su tada komplikacije svedene gotovo na nulu.
Zrinka: isto tako je rekla da trudnice s epiduralnom bolje osjecaju mogucnost pucanja maternice jer je to specifican osjecaj, a da zene koje su bez epiduralne to cak lakse mogu previdjeti valjda zbog ostalih jakih bolova. Ja nemam pojma, a ona je strucnjak.