ja takodjer nebi rekla da je to laz. mislim da tako mala djeca nemogu svjesno lagati vec da jednostavno imaju bujnu mastu i isprobavaju nase reakcije i to im je zanimljivo. ali nikako da bi nas svjesno lagala. mislim da to dolazi ipak u kasnijoj dobi.
mojoj curi je recimo gust reci, ja sam mama a ti si ......... (svoje ime). i onda jednostavno zamjenimo uloge i tako se igramo. ona me oblaci i stavlja spavati ( a tu me tocno kopira pa odmah i vidim sta mi se ne svidja kod mene). ili za neku boju zna reci, nije plava nego crvena mada naravno zna da je plava. i onda je bas gust se natezati oko toga koja je boja (naravno ona uvijek tvrdi ona koja nije
). mislim da je to bujna masta i igra a nikako svjesno laganje. zapravo kad malo bolje razmislim , uzivamo u toj " zamjeni uloga"
![]()

). ili za neku boju zna reci, nije plava nego crvena mada naravno zna da je plava. i onda je bas gust se natezati oko toga koja je boja (naravno ona uvijek tvrdi ona koja nije
). mislim da je to bujna masta i igra a nikako svjesno laganje. zapravo kad malo bolje razmislim , uzivamo u toj " zamjeni uloga"
Odgovori s citatom