Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: kopča za tetra pelene

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno kopča za tetra pelene

Već dugo vas čitam, preko godinu dana. Preko vas sam i saznala za postojanje platnenih pelena koje, hm, izgledaju drugačije. Već sam bila odlučila da ću svoju bebu umatati samo u pamuk, i spremila se na beskrajne nizove bijelih pelena na štriku... Zašto? Zato što se ja izasipam na uloške, pa sam promislila "ako se ja izaspem nakon 3-4 dana, kako će izgledati bebina guza?" Kad tamo, vidi čuda, imaju i neke druge pelene... Trudna sam šivala pelenice za svoju princezu, pa nastavila kad se rodila.
    Sad se pojavio "problem". Trebali bi na more u septembru, pa sam smislila da nosimo tetre radi lakšeg pranja u uslovima tuđe kuće. Vidjeh na forumu da je neko spomenuo kopču za tetre (ona Y oblika, mislim da se zove Snappy), te da ih ima kupiti u Kamarisu. Tako mi lijepo pošaljemo ujku po nove, veće Kamaris gaće i da nam kupi i kopču. Gaće smo dobili :D , a teta se silno iščuđavala šta joj traži i rekla "Vi ste mi drugi koji to traže, mi to nemamo."
    Pitanje glasi - ima li to kupiti u ZG? (jer kod nas sigurno nema)
    Naručivanje preko neta ne dolazi u obzir, jer ne primaju BiH kartice.
    Unaprijed hvala

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Koliko znam u hr nema toga. A da probaš sa zihericama? Onim dječjim, s dodatnom zaštitom od slučajnog otkapčanja? Snappiji funkcioniraju slično kao one lastikice s kukicama kojima se pričvrste zavoji (stvarno ne znam kako da to bolje objasnim ili nazovem), pa pokušaj potražiti u apoteci. Snappi izgleda ovako.

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ako ne nađeš kopče možeš staviti švedsku pelenu preko tetre da ju drži na mjestu ,samo onda imaš malo više veša za prati. ali švedske se isto dosta brzo suše!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni se čini da bi i bodić koji je baš onak taman veličine dobro držao tetra pelenu. Bar je meni tak bilo ok dok sam široko povijala. Pa ako ne nađeš kopču možda se snađeš tako.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne može biti bodić držač, sve će biti mokro.
    Probaj čiripa ili stavi na forumsku burzu oglas da kupuješ.
    Mislim da su ljudi znali naručiti tog zmajića preko Kamarisa, pa me malo čudi.
    Ja sa zihericama ne bih ni pokušavala jer se djeca dobrano koprcaju.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hvala drage moje, probavala sam kući sa švedskom i jednom tetrom prasavijenom na troje (po pola, pa opet po pola, pa na troje), radi posao, ali se ona buni na švedske, vjerovatno jer su jako široke između nogu. Još nisam probala sa kopčama ze elastični zavoj, imam ih brdo jer sam zbog otoka u trudnoći morala umotavati noge do koljena. Zavoji su se istegli, ali su kopče još ok.
    Sa zihericama ne bi pokušavala, baš zbog koprcanja, iako imam nekoliko pravih bebećih (dobila na poklon iz zezanja) koje se zaista teško otvaraju.
    Probaću da nađem nekog susretljivog stranca koji rade ovdje kod nas pa preko njih poručiti sa neta. Po 100. put žalim što nemam nikoga od rodbine da živi negdje vani...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajde, Web, požuri...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Webmama, poslala sam ti pp, jesi li je dobila? (možda nisam dobro poslala :?, ipak sam ja nova ovdje )
    Ne žuri mi se za Snapi, do septembra, kad god stigao, dobro stigao , pa ako ti nije problem, poruči i za mene jedan.
    Pusa i velika hvala unaprijed

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Probajte od nekog ko ide u susjedne zemlje u šoping iz popolinija zamolit da donesu. Imaju i jako dobre pelene Koala nešto slično tetra ali drukče i baš se kopčaju sa tim snappi. Jako mi je žao da to nisam prije našla jer sam tek s 2.5mj mogla stavljati moje platnene jer su mi djelovale pre glomazno pa sam se bojala za leđa.Ali po doma smo bili čak samo u tetri s zaštitnim,ali tada se još nije na bok vrtio

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    poruči i za mene jedan.
    možda nebi bilo loše bar 2 uzeti ako jedan pukne ili se zagubi jer nije neka strašna cifra od cca 2-3 eura

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

možda nebi bilo loše bar 2 uzeti ako jedan pukne ili se zagubi jer nije neka strašna cifra od cca 2-3 eura Bye
    U pravu si, nije mi palo na pamet da bi mogli puknuti. Onda dva :D

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo snapija koristili, uz tetru složenu u "zmaja". Prava stvar za ljeto. Inače ih je stvarno bilo u Kamarisu.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Webmama :D za Snapi
    Davore mislim da sam upravo tvoj post pročitala onomad, o snapiju i ljetnim vrućinama, te da se ima kupiti u Kamarisu. Zato sam brata i poslala tamo po to. A teta se iščuđavala...

nikilo

Početno

Mi ih nabavili u hr i super su nam

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma gdje ih ima kod nas???ja bih!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za cca 8 dana bit ce kod Webice

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj nikilo prvotno napisa
    Mi ih nabavili u hr i super su nam
    i nama bi trebali...gdje? možda u pandi?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj livac prvotno napisa
    vidim da su kopčice krenule u prodaju u smib-u. je li netko kupio /probao? utisci? baš me zanima...
    Kopiram sa novootvorenog topica!

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja ih imam izvana još od rođenja Gee i rade. Kopčam njima tetre i neke contour pelene i zadovoljna sam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •