odlicna ideja![]()
odlicna ideja![]()
Neugodno mi priznati, ali token mi uglavnom služi za provjereMislila sam otići do banke, ali mi je gužva na poslu, pa molim pomoć.
RBA, pod naziv primatelja, što upisati; Leonardu, ili...?
Ne prolazi mi na niti jedan nacini. niti sa modelom 05, niti 00 a niti kad samo upisem Poziv na broj: 8701771484, bez modela. Probala sam sve kombinacije. Sta da radim? u pitanju je ZABA. jel netko uplacivao preko te banke?
nevena, ovo će ti proći:
(stvar je u pogrešnoj kontrolnoj znamenci prvog dijela poziva na broj koja mora biti 2, a ne 1)
Amalthea prvotno napisa
meni kad ne prolazi ni jedan model ja ostavim prazno kucicu za model i sisam dalje
i uvijek prodje i bez toga (HYPOnet)
Linda prvotno napisa
PROBAJTE TAKO,KAKO KAŽE LINDA.JAVLJAJTE MI AKO IDE...
za leonardu gianninidaisy2005 prvotno napisa
Uspjela sam! Hvala LeeLoo![]()
LeeLoo, ako mozes provjeriti SWIFT i IBAN kodove, jer vjerujem da ima jos ljudi iz inostranstva koji bi uplatili.
Što treba upisati u adresu primatelja? Preko ZABE ne mogu uplatiti bez toga?
Ne treba nista upisati pod adresa i sjediste primatelja???
hvala Almathea. Uspjela sam. bila je stvar u tome, da sam najprije iskopirala broj pa nije islo a onda sam ga fizicki ukucavala broj po broj i proslo je.
drago mi je da barem na neki nacin mogu pomoci![]()
A, da, nisam vidjela tvoj post gore - ni meni ne prima uplatu bez toga.Zdenka2 prvotno napisa
Zdenka, u adresu primatelja sam pod sjediste napisala Rijeka, a pod adresa: SC Labin i proslo mi je. Bitno je da su sve kolone popunjene.
IDE OVAKO?????? a za te kodove sam vec pitala,cekam odgovor...nevena prvotno napisa
Niti jedna kombinacija poziva na broj mi ne funkcionira
Ah, Zaba![]()
Jel' moze bez poziva na broj???
Ja tako upisala - ne znam koliko su ti podaci od presudne vaznosti - nadam se da se nece zagubiti :?
Zara, ja sam prvu malenu kucicu ostavila praznu, a u drugu upisala: 8701771484
Ide što god da pod adresu staviš, ali svakako je bolje napisati kako treba.LeeLoo prvotno napisa
Ako je netko već napravio uplatu preko ZABE, molim da mi način kopi-pejsta ovdje ili na PP.
ja sam - pročitaj moj predhodni mail (na prošloj stranici)nevena prvotno napisa
Mony prvotno napisa
Tako sam probala i javlja gresku
Neispravno upisan poziv na broj (dozvoljen unos samo brojki i crtica)
:?
Ako si kopi-pejstala broj, ostao ti je i koji razmak.Neispravno upisan poziv na broj (dozvoljen unos samo brojki i crtica)
trebaš sama upisati.
u 1. kućicu ništa
u 2. kućicu 05-81400012-8701771484
Ovako: pod naziv primatelja sam napisala Erstesta... bank.
POd sjediste sam napisala: Rijeka
Pod adresa sam napisala: SC Labin.
PO svrha uplate: Za Leonardu Gianinni
ove kolone nisu od presudne vaznosti ali je bitno da su sve popunjene jer u protivnom ne prolazi nalog za uplatu. Ovi podaci za adresu su dovoljni da se tocno zna na koju konrektnu banku se odnosi uplata. Vjerojatno nema u Labinu puno podruznica ove banke. Pretpostavljam da je to jedina.
Pod poziv na broj sam upisala: 05 81400012-8701771484 . S tim da kada sam samo kopirala (sa ctrl C i ctrl V) broj sa vasih postova nije mi proslo, tj javljalo mi je da je nalog odbijen i da prihvaca samo brojeve i crtice. Onda sam isla ukucavati broj po broj i uredno mi je nalog zaprimljen i realiziran. Vjerojatno je to kopiranje shvacao kao kopiranje slike ili neceg drugog a ne kako odvojene znamenke i zato mi je i javljao poruku da prihvaca samo brojeve i crtice. E da, radi se o ZABI. Eto, nadam se da sam pomogla![]()
...za one kodove-javio stric da mora otvoriti devizni račun pa će mi javiti kodove.Moze?
Od silnih kombinacija se valjda zblesirao nalog, kada sam uzela novi nalog i ponovo sve upisala onda je proslo![]()
vidim da sam spora.![]()
..u Labinu je smo jedna podružnica erste banke,i - mozda da ukucavate BROJ PO BROJ?nevena prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Plaćanje preko ZABE: poslušala sam Fjoru i stavila cijeli poziv na broj u jednu kućicu - dakle bez modela; 05-81400011-8701771484. Po savjetu sam napisala sjedište Rijeka i adresa SC Labin. Prošlo je u redu, nadam se da će doći u redu.
meni je isto tek ovako prošlo zabafjora prvotno napisa
Cekamo...Hvala ti!LeeLoo prvotno napisa
![]()
za one cure koje imaju račun u erste banci:
u polje "iznos u korist računa" upisujete samo poziv pod broj 8701771484.
Placam preko PBZ-a, trebam li u primatelj upisati Leonardu, ili mi treba ime njenog strica?
Preko PBZ-a prolazi ako se u poziv na broj upise 00 (a u slijedece polje 81400011-8701771484).
Cure, ovaj racun ce biti duze otvoren????
Planiram uskoro u HR pa sam mislila odozdo uplatit.
mislim, dole u HR
Sve je prošlo bez problema.
U mislima s Virgo![]()
Hvala LeeLoo![]()
Na RBA prošlo bez modela.
U mislima s Virgo i obitelji![]()
Zar nije ovo nužno da lova dobro sjedne?Tessa prvotno napisa