-
Možda je malo off topic, ali ima veze s odvikavanjem, pa da podijelim s vama što nam je priredila naša 15- mjesečna mudrica ove subote.
Svi smo se nešto motali po kuhinji, kad odjednom čujem kako Linda lupa po vratima kupaonice i onako dosta panično zove "Mamaaa!". Dođem, a ona pokazuje da otvorim vrata. Poslušam je, uđe, zaleti se do WC-a, pokazuje mi da podignem dasku, okrene se leđima WC-u i počne povlačiti hlačice prema dolje- tek tad mi sine, pa nije valjda da traži piškiti. Pitam je hoće li piškiti, klimne potvrdno. Skinem hlačice, pelenu, stavimo daskicu-patkicu, posjednem je i- popiški se!
Nisam mogla vjerovati da je sama bez ikakvog povoda, bez prijašnjih pokušaja odvikavanja, tek tako, odlučila sama samcata da se popiški. Svi smo se sjatili oko nje u kupaonicu, pljeskali i navijali, a ona cvala od ponosa.
Nakon toga više nije tražila sama, ali svaki put prije prematanja pitam hoće li piškiti, pa ako potvrdi, stavim je i ide mali potočić. Tako sam ponosna na moju mrvicu i ne mogu se prestati čuditi budući da nam nije bilo ni na kraj pameti početi s odvikavanjem prije ljeta. Ne namjeravam ništa forsirati, ali ako nastavi ovako vjerojatno nam na ljeto neće biti nikakav problem skinuti pelenice u potpunosti.
Sigurna sam da je veliki utjecaj imala "velika" seka, koju stalno gleda i kopira u svemu. Slatkice moje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma