Helena potpisujem carminu, upravo sam ti i ja sama to htjela reći... Gle ovako ja imam 39 godina, kći od 16, sina od 11 i bebu od mjesec i pol...Prvih dvoje klinaca su mi iz prvog braka. Iskreno, nisam više mislila imati djece, ali eto udala sam se po drugi puta, muž mi je 10 godina mlađi od mene, bijaše momak dok me nije oženio

i nema dječice, pa se ja odlučih pokušati donijeti na svijet još jedno. Znaš, gledala sam njega kako se brine pun osjećaja za mojih dvojih, pa odlučih pokušati..i onda, nakon godinu dana neuspjeha, plakanja, kupovanja testova i nadanja ugledam plusić

našoj sreći nije bilo kraja. Međutim, nakon što se me oprali hormoni znala sam često biti tužna, čak i plakati da li sam ipak pogriješila. Grozno sam se osjećala što uopće tako razmišljam

ali opet, znaš kako mi ljudi znamo razmišljati, prestara sam, velika su mi djeca, posao, sve se posložilo i sad mala beba

Nakon što su se hormoni stabilizirali, počela sam se radovati bebi i svemu što me očekuje. I evo sad, nakon što sam rodila mojoj, tj. našoj sreći nema kraja. Pomladila sam se, djeca je obožavaju, muž se raspametio, a ja se osjećam potpunom, sad znam da je još ona nedostajala u mom životu, u ovoj priči i da sad tek mogu reći da sam stavila točku na I.
Sretno i vjeruj mi, brzo će te proći negativa....