Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: Trudnoća nakon 37.-e???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meri, Aurora, thanks. A ja se bojala da poslije neće imati mjesta za manevriranje )
    Hm, ja se prije nisam zamarala načinom poroda, a sad kad kažeš da je CR kao da i nisi rodila...baš mislim kako me to ne brine nego činjenica da bebu vidiš tek nakon par sati.
    Uopće me nije bilo strah poroda, ali me zadnje vrijeme stalno plaše raznim porođajnim pričama i iskustvima ) morat ću ih ignorirati...........

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, ja se prije nisam zamarala načinom poroda, a sad kad kažeš da je CR kao da i nisi rodila...baš mislim kako me to ne brine nego činjenica da bebu vidiš tek nakon par sati.
    Uopće me nije bilo strah poroda, ali me zadnje vrijeme stalno plaše raznim porođajnim pričama i iskustvima ) morat ću ih ignorirati...........
    zanemari sve price, svaki porod je drugaciji i svaka zena ga drugacije dozivi.
    meni osobno je zao sto nisam mogla roditi iz puno razloga. mozda mi je bilo najteze to sto su ti na operaciji ruke "vezane" pa bebu nemozes uzeti ni dotaknuti, a oni je odnesu.
    beba je otisla na odjel, a ja u radjaonu na promatranje. kad sam dosla na odjel u medjuvremenu su bebu nahranili tako da uopce nije bio zainteresiran za dojenje, pa smo se natezali oko toga tri dana.
    a da ne pricam o oporavku koji puno duze traje nakon CR. ipak si poprilicno razrezan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •