helena2 prvotno napisa
Drage cure, nova sam ovdje pa da se prvo ukratko predstavim. Imam 38 godina, udana sam i majka sestogodisnje djevojcice. Sad sam ponovno trudna (6 tjedana). Jako sam zeljela drugo dijete ali moj muz nije bio odusevljen time buduci da je 10 godina stariji od mene i kaze da mu je jedno dijete dovoljno i da je prestar za malu djecu. Ipak, popustio je meni za ljubav i nakon malo vise godine dana ja sam ostala trudna. Prvi tjedan sam se veselila ko luda, no onda odjednom kao da me nesto lupilo po glavi, vise se ne veselim, odjednom mislim da sam prestara, da beba uopce ne pase u nas zivot i da ce se sve promijeniti na gore, unistiti mi brak...... samo placem, nemam apetit i slabo spavam vec tjedan dana. Nemogu upoce razluciti sto je istina a sto ne,tj . da li je moja zelja za djetetom bila stvarna ili ne. Inace nisam takva zbunjola, dapace vrlo sam realna osoba. Muz mi kaze da mi je sad prekasno za takve misli, da mi je on to i prije govorio al ja sam bila odlucna da sprovedem svoju volju. U prvoj trudnoci sam sva bila neka blazena ma presretna svake sekunde, a sad totalna suprotnost.
Citala sam na forumu da nisam jedina s takvim problemom i to me malo utjesilo jer se nadam da su to samo hormoni podivljali i da ce se sve srediti. Sram me uopce to nekome pricati i bilo bi mi drago da mi napisete koju rijec da se mozda malo bolje osijecam. Hvala vam unaprijed!