kati, draga, svaka čast.Neka ti i ostatak trudnoće prođe tako i želim ti zdravu i veselu bebu

Citiraj pepic prvotno napisa
Moja curica ima dvije i pol i najbolje bi je opisala riječju koja inače nije za zdravu djecu ali ona je -hiperaktivna, a ja umorna
Ista stvar i kod mene, nikad mirna, uvijek nekud juri, nikad joj se ne spava, ludilo

dvije i pol god nisam spavala u komadu
kaj dvije i pol godine, meni je ovo već peta kako nisam prospavala noć. Mlađa još uvijek doji . Sada spavaju u svojoj sobi, ali ona obavezno u sred noći dotapka k meni u krevet i kaže "Ja ću sada cicati"

Najljepše je ustvari bilo kad sam bila trudna, bebač na sigurnom u trbuhu, spavam koliko hoću, idem gdje hoću i svuda samnom ide beba
O, da, ovo mi je bio najljepši period i u prvoj i drugoj trudnoći. U prvoj hodaš samo sa trbuhom a u drugoj sa trbuhom i guraš kolica.
Spavaš ujutro do oho-ho sati ako imaš sreće da je prvo dijete pospanac, kao što je kod mene bio slučaj.
Ali kad nam je došla Marta, ona se budila u 6 a nas dvije naučile spavati do 10 . A osim toga, derala se od jutra do sutra. Plačući je išla spavati i plačući se budila. Kad se samo sjetim, uopće mi nije jasno kako nisam šiznula. A u stvari, kad bolje razmislim, malo ipak jesam .

Osim toga, kod prvog djeteta možeš prileći dok ono spava, a kad ih je dvoje, obavezno spavaju u različito vrijeme, tako da si stalno na gotovs.

pepic, smao naprijed, sve se to da izdržati, za neko vrijeme zaboraviš kako je teško bilo.
Evo, npr, ja sada već mogu popiti kavu na miru i imam za sebe skoro 10 minuta svaki dan.