Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Student bi radio s djetetom sa teškoćama u razvoju

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Student bi radio s djetetom sa teškoćama u razvoju

Poštovanje svima!

Evo, opet se javljam sa istom temom. Volio bi preko student servisa ili honorarno pomagati djetetu sa teškoćama u razvoju.
    Student sam radne terapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Preporuke i svu ostalu dokumentaciju koja Vas interesira možete dobiti na zahtjev.

Lijep pozdrav
    S.Š.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nadam se da ce ti se netko kome je ta vrsta pomoci potrebna javiti!

Datum pristupanja
    Nov 2003

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno rad sa djecom

Siniša!
    Živim u Petrinji i sin mi je cerebralac sa 24 operacije. Ima 16 godina, u kolicima je, glavu drži, relativno dobro sjedi, motorika ruku dosta dobra. Spastičar je ali ne toliko izraženi. Ti si u Zagrebu? Borna ima fizioterapiju u kući 2 puta tjedno preko HZZO-a, ali bi ja rado da još netko dolazi. Sve je to nedostatno. Najveći problem je da dijete dobro prihvati osobu koja bi radila sa njim. Ako si u Zagrebu onda ti je to predaleko ali možda se i meni netko javi sa sličnim zahtjevom u Sisačko-moslavačkoj županiji.
    Inače, moje dijete je medicinsko čudo. Rođen je kao prematurus u 25 tjednu trudnoće. Preživio je 13 operacija mozga, hYdrocephalus je, i 10-tak operacija na ekstremitetima. Nakon beskonačnih vježbi on je veselo dijete koje sve razumije slaže dosta razgovijetnih rečenica i obožava muziku.
    Sretno! Marina

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: rad sa djecom

Citiraj marinadam prvotno napisa
    Inače, moje dijete je medicinsko čudo. Rođen je kao prematurus u 25 tjednu trudnoće. Preživio je 13 operacija mozga, hYdrocephalus je, i 10-tak operacija na ekstremitetima. Nakon beskonačnih vježbi on je veselo dijete koje sve razumije slaže dosta razgovijetnih rečenica i obožava muziku.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: rad sa djecom

Citiraj marinadam prvotno napisa
    Siniša!Inače, moje dijete je medicinsko čudo. Rođen je kao prematurus u 25 tjednu trudnoće. Preživio je 13 operacija mozga, hYdrocephalus je, i 10-tak operacija na ekstremitetima. Nakon beskonačnih vježbi on je veselo dijete koje sve razumije slaže dosta razgovijetnih rečenica i obožava muziku.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne bi htio da nestane ovaj topic. Živim u nadi da će se javiti netko.
    Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pa ja imam dijete koje ide na Goljak a i poslala sam vam pm.Ne bi bilo loše još kad bi dolazili i doma k nama.Ne znam još ništa,ja sam nova tu,a možda smo se sretali i na Goljaku.Evo čim se konzultiram s mužem javim ti se,ako si još zainteresiran i imaš volje.Inače je dijete jako razumno,pametno i nije baš teško radit s njim.Ima 6 godina.Samo bi me zanimalo koliko košta tvoj rad????Javi se na pm

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako ima zainteresiranih roditelja koji bi mi tokom ljetnih mjeseci omogućili rad sa djetetom (radna terapija) molim da mi se jave.

U obzir dolazi samo grad Zagreb. Satnica ovisi o učestalosti dolaska.

Lijep pozdrav
    Siniša

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ehej, jel imas iskustva sa autizmom i son-rise?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Student zadnje godine studija radne terapije traži honorarni rad sa djecom s teškoćama u razvoju (isključivo radna terapija).
    Mogućnosti: tijekom vikenda i ponekada prijepodne tijekom radnoga tjedna.

Ukoliko ima zainteresiranih molim kontaktirati na privatne poruke i/ili na email. Sva potrebna dokumentacija na raspolaganju.

Hvala, lijep pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •