Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ima ga manje?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Ima ga manje?

prije četiri dana imala sam jaku virozu, popračenu povračanjem i proljevom.
    iako sam u sebe nalivala tekučine da ne dehidriram, grudi su mi nekako čudne nakon toga.
    Luku još nisam počela nadohranjivati pa nema objašnjenja nedostatkom potrebe.
    Da prostite, cice su mi nekako mlitave. Prazne.
    Iako on guta kad dođe let down, nikako da se napune.
    Išla sam cijelu noć da mu dam samo desnu, liva se uopće nije napunila i obratno.
    Noćna hranjenja su inače 2-3 puta
    jel moguće da su mi cice dehidrirale
    mislim ako možda nisam dovoljno pila, pa je organizam tu nadoknađivao tekućinu?
    jel to moguće?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imala sam sličan problem kad mi je mali imao 3 mjeseca. Dva sam dana povraćala i cice mi bile kao prazne, no mali je jeo kao i inače, nije bio nervozan i općenito nije davao znake da mu nešto fali.
    Te su cice jedno čudo!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

meni su tek sa 6mj. nestale silikonske cike. nestala je prepunjenost. u uspostavila se proizvodnja.
    mlijeka imas taman koliko njemu treba.
    sa oko 6 mj. dolazi takodjer do skoka u razvoju.
    to sto on guta kad dodje let down znaci da mlijeka imas, ne trebas se brinuti. samo znaci da funkcionira ponuda/potraznja.
    išla sam cijelu noć da mu dam samo desnu, liva se uopće nije napunila i obratno.
    dok dijete siše istovremeno se stvara novo mlijeko pa ako zelis povecati kolicinu dijetetu nudi dojku sto cesce, znaci i po noci, obje.

jeli Luka zadovoljan, da li nakon podoja trazi drugu dojku?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    u uspostavila se proizvodnja.
    i uspostavila se ravnoteza ponude i potraznje tijelo je pocelo proizvoditi onoliko mlijeka koliko je Lei zapravo trebalo, koliko je ona trazila.

(kad pisem s pauzama )

zapravo, dojke splasnu nakon 2-3 tjedna i budu mekane na dodir, ali u njima ima jos jako puno mlijeka, taman koliko treba

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Onda se valjda meni još uvijek nije uspostavila. Jer je Jana neku noć prospavala 7h u komadu (posljedica cijepljenja), a meni obje cice kamen živi.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jelka to se meni dogadjalo ali zato sto bi L. nekad prespavala od 8-6 u komadu a nekad bi se budila i sisala, pa onda kad bi prespavala, naravno da je bilo viska kojeg sam morala da bi prezivjela do jutra izdojiti.
    tebi se to dogodilo jer si navikla da po noci klopa, a tu noc nije posisala svoju dozu

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Onda se valjda meni još uvijek nije uspostavila. Jer je Jana neku noć prospavala 7h u komadu (posljedica cijepljenja), a meni obje cice kamen živi.
    ako ti se čini da su ti cice pretvrde, uvijek možeš uzeti bebicu i staviti ju na cicu. Sigurna sam da je neće odbiti, pogotovo u snu

Ili možeš malo izdojiti da napetost popusti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •