anćice,ja sam u međuvremenu imala biokem.T,a ovaj ginekolog koji mi je rekao da moram uzimati Utrogestan me malo razočarao.Tako da samotišla kod drugog ginekologa,koji je 100 puta bolji i on je poludio kad je vidio da mi ovaj propisuje Utriće nako samo jednog nalaza.Kao,to treba pratiti ciklički,pa onda možda.Također ja rekao da taj moj nalaz ne znači da mi u trudnoći ne naraste dovoljno progesteron(ja ga nisam provjeravala u doba dok sam još bila T).Tako da ne možemo znati kakav je u T:Uglavnom,ovaj moj ginić kaže da je progest. krivac za samo oko 10% pobačaja,a za moju biokem.T nije sigurno kriv moja razina progest. i da ja,pogotovo u roku ovog i sljedećeg ciklusa ne uzimam nikakav Utrogestan.Tako da,eto on ne misli da mi išta treba;rekao je da bi mi on eventualno dao da ga uzimam kad budem opet trudna(kako to lijepo zvuči-opet trudna )
Eto,izgleda da ta razina prog. ipak nije toliko preniska.Ja sam se spasila da ne moram uzimati Utriće,jer sam ihe se dobrano nakljukala sada kad se pokušavalo nešto spasiti od moje T.

Ali,ako postoji mogućnost da mi taj med malo povisi prog.-rado bih i ja probala,pa crvic,draga,ako ti nije problem da malo napišeš o tome...koji med,koliko...?Hvala ti unaprijed