Ja godinama mučim problem sa žuljevima i sandalama.
Kad ljeto dođe, do prije 2 godine, sam po cijelo ljeto bila u tenama. Godine idu, a ja stvarno moram i želim da promijenim izgled, i to radim...
ALI problem su žuljevi. SVE ŽIVO me žulja.
Neki dan sam obukla nove sandale, doduše jeftine, ali su kožom unutra postavljene i nisu mi se na početku činile strašnim, dok nisam došla kući i probala ih opet obući. Odjednom sada imam po 5-6 hanzaplasta na nogama i ne mogu više obući ništa drugo do tena.

I poludit ću...
Meni se noge znoje i to jako - tj. sva se znojim da jedva čekam dan kada ću imati makar nešto novaca da odem kod homeopatice, ali nikako.
Probala sam i kreme i sprejeve, ali ništa od toga, za 5 min. što sam vani, noge se oznoje i onda, ali i prije znojenja (ako samo cipele maaaluuu izbočinu imaju ili možda šav ili nešto) osjećam da mi se koža guli i stvaraju se žuljevi.

Ima li neki savjet, lijek?

Cipela koje sam podjelila imam sigurno jedno 20-ak, ako ne i više. Jer ih u trgovini probam, udobne, ne žuljaju, jednom izađem dođem u ranama, probam drugi put i onda cipele stoje u ormaru...
Ne znam šta više da radim...

Eh da, imam jedne baletanke, kineske, paćene 15KM koje su mi savršene što se tiče žuljeva, ali je đon skroz ravan, pa me to smeta - ali preživim ja i s tim, ali... Mislim, i Crocsice moram nositi na čarape, jer inače me žuljaju iako klaparaju.