Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Jastuci i sl. u autosjedalicama

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Jastuci i sl. u autosjedalicama

Zanima me dal je u 'jaje' autosjedalice pozeljno umetati jastucice, rucnike ili nesto slicno za skroz male bebe da ne bi bile u previse sjedecem polozaju? Vidim da to rade svi oko mene, a ja ne, pa me jos i blijedo gledaju kad im kazem da ja nista ne podmecem (a beba mi ima 6 tj.), ali nekako sam mislila da je valjda taj originalni polozaj najanatomskiji, jer da nije valjda bi ih odmah proizvodili u ravnijem polozaju?? Jesam li u pravu?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: Jastuci i sl. u autosjedalicama

Citiraj YoungMummy prvotno napisa
    Zanima me dal je u 'jaje' autosjedalice pozeljno umetati jastucice, rucnike ili nesto slicno za skroz male bebe da ne bi bile u previse sjedecem polozaju?
    NE!

Citiraj YoungMummy prvotno napisa
    Jesam li u pravu?
    DA!

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: Jastuci i sl. u autosjedalicama

Javit će se savjetnice za AS

Ali moram reći da sam imala priliku isprobati 2 sjedalice dak je H. bila novorođenče, Maxi cosi i Graco- u prvoj je beba u puuuuno manje "sjedećem" položaju nego u drugoj, a obje imaju onaj jastučić kao dodatak za malu bebicu.

Možda je stvar u kvaliteti?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Taj jastučić se može koristiti ako je dio autosjedalice. Treba provjeriti u uputama do kada se on koristi. Nikakav dodatni jastučić se ne smije koristiti.
    AS se u automobil montira tako da je naslon AS pod kutem od 45% bez obzira kako taj nagib izgledao izvan automobila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •