a ja sam njojza i u real life![]()
pa i ja, kad se uživo znam s mali milion ljudi s foruma![]()
pa me po zagrebu zovu : eeeeeej luuuuuuut...
mislim ono, ima dječice koja me znaju samo kao tetu lutonjicu ili tetu lut![]()
da ne kažem da moje dijete tviticu zove tviti i skroz se zbuni kad netko izgovori njeno pravo ime
kaj tviti ima "pravo" ime?!?!?!
jel ejla ona iz spiljskog medvjeda?
Baš ta. Čak sam jedno vrijeme razmišljala da kćeri dam to ime. Al MM nije toliko načitan pa nije prošlo.
Al priznajem da su ti nickovi jako zanimljivi, ima zaista neobičnih priča vezanih uz njih. I čovjek ga zavoli i veže se uz njega, za ne povjerovati.
Ja priznajem da sam tu fulala, al mislim da se najviše zeznu one koje se nazovu npr.xyzmama, pa onda kad rode drugo dijete ispadne im glupo (vjerojatno) što se zovu po prvom djetetu.
Najgore mi je kad na TV-u gledam priloge o nečemu što ima veze s Rodom, pa stave facu neke forumašice i njeno pravo ime i prezime, a ja se pojedem jer pojma nemam koja je to forumašica. Trebalo bi se uvijek dodati i forumsko ime.
Na pregledu autosjedalica mi je baš bilo fora što su sve imale pločicu s forumskim imenom.
Isuse, ja ću poluditi dok ne naučim pravilno. Citat je, naravno, samo prva rečenica.![]()
Baš ta. I sad slijedi nastavak gore napisan...Lutonjica prvotno napisa
Sanjice, kad drugi put vidiš nekoga iz Rode na TV, slobodno otvori topic i pitaj: pomoći ćemo ti da povežeš facu i nick.
meni je dugo trebalo da kad se upoznajem s nekim iz rode ili s foruma kažem svoje pravo ime![]()
also dakle :shock:ms. ivy prvotno napisa
topic je mutirao na 2 strane...
za sve :-imam tj imat ću 36 godina što je STRAŠŠŠŠŠNO
i imam meko i nježno ime koje je u suprotnosti sa pojavom,tako da ime kao nick nije dolazilo u obzir
skužila sam da je fakat pretjerivanje predstavljati se s mamita![]()
![]()
MM je bio toliko razočaran kad je skužio da se tweety ne preziva Tweety.....apricot prvotno napisa
![]()
nes ti 36! ko da su to neke godine!maria71 prvotno napisa
onda se ne zoves maria?
ne.
Maša
stvarno?? odavno nisam cula to ime. stvarno je njezno.maria71 prvotno napisa
a ja nisam bas mastovita. meni je nick obicna skracenica od imena. uvijek se divim kako neko smisli nick koji mu super odgovara osobnosti. ja sam sa svojim isto nezadovoljna :/
meni je maša skroz jako i agresivno ime, ali vjerojatno zato što u familiji imamo mašu koja je kao mala imala nadimak maša harambašatrebam li dalje objašnjavati?
Lutonjica prvotno napisa
![]()
imaš kavu kad te put nanese u moj šor
Lutonjica prvotno napisa
![]()
meni skroz njezno i zenstveno. ja sam imala tetu u vrticu koja se tako zvala.
eto meni ideje - želim promjenu nicka u maša harambaša![]()
A moj nick je umanjenica mojeg imena, odnosno to je do šesnaeste godine bilo moje pravo ime.
Babica koja je porodila moju mamu voljela si je cugnuti i kad je pitala moju mamu kako ću se zvati mama mi je tepala:"Sanjice, Sanjice" i ona je to upisala. U ono vrijeme se to upisivalo odmah u rodilištu.
I tako sam odrastala s tim imenom i tako su me baš svi zvali, pa došla škola, učitelji se čudili, pa došao pubertet, dečki mi se smijali i ja sam to svoje ime mrzila sve više.
Onda je u mojoj šesnaestoj godini poginuo moj dvije godine stariji prijatelj i to je bilo strašno šokantno za mene, prvi dodir sa smrću mlade osobe koju sam poznavala. Toliko sam bila potresena da sam počela fantazirati tipa"šta ako ja umrem mlada" i rekla sam mami da mi ni slučajno ne smije na osmrtnici odštampati Sanjica.
I tu je mama pukla, jedan dan mi je na stol bacila papir, već gotov i odštampan sa svim podacima i potpisima nje i tate. Samo je pokazala prazno mjesto i rekla neka upišem sama kako se želim zvati. I tako sam promjenila ime. Danima sam rješenje nosila sa sobom i u školu i svuda i svima koji su mi se usudili reći Sanjica to sam gurala pod nos.
Kad sam si birala nick ovdje mislila sam da sam prerasla tu netrpeljivost prema Sanjici i kako sam tih dana malo jače proučavala numerologiju pa mi to ispalo sretno ime, ja budala napišem tako. Nikada se nisam dobro osjećala s njim i nisam ga zavoljela. I baš duboko žalim zbog toga.
I zato što sam poslije Ejlu jako, jako zavoljela i mislila sam da ću moći i ovdje to biti.
Mislim da bi nam ipak trebali dati jednu šansu za promjenom, mnoge od nas su napravile grešku na početku....
K vragu, ja baš nikad u životu ne mogu dobiti drugu šansu, svaku grešku koju napravim moram s njom živjeti do kraja života, valjda mi je to neka karma da moram tako... :/
A mislim da je krajnje glupo da se ponovo registriram sa željenim imenom, a ovo da se ugasi. Ne želim sakriti svoj identitet i početi ispočetka, želim ostati to što jesam, ali i promijeniti ime koje nikako ne volim.
nakon ovog lijepog i iskrenog posta mi je neugodno kaj sam cendrala za promjenom nicka![]()
I meni, a mi nemamo niti jednu u familijiLutonjica prvotno napisa
.
pa maša kod čehova je bila nekakva njanjava
po njoj sam dobila i ime
![]()
A da omogućite curama opciju a la Prince:
Novi Nick
Formerly known as Stari Nick
Meni je Maša baš lijepo ime, ni njakavo, ni agresivno, nego lijepo, dijete mi je bilo 1 mjesec bezimeno i to ime je bilo u kombinaciji.
A da se vratimo na temu i ja sam htjela moliti promjenu nicka. Ne bi veliku promjenu, samo bi skratila aleksandra70vanja u a70v
Nemam toliko puno postova niti me puno znaju na forumu da bi to sad nekoga zbunjivalo. Ako može...
Meni osobno je Maša jako lijepo ime, bez obzira što nije njinji,njinjimaria71 prvotno napisa
.
maša harambaša je zaslužilo da stoji barem na mjestu podnicka!!!!
Sanjice, nastaviš li ovako, nakon još 2-3 posta, možda će ti i promijeniti nick! Ako ti što znači, imaš moj glas!
još jednom, maša harambaša je zakon![]()
ne dolazi u obzir!! mene bi to izbezumilo, aleksandrovanja tako te ja zovem.aleksandra70vanja prvotno napisa
a za sanjicu i ja dajem glas s obzirom da je tako tuzna u vezi tog imena a ima s njim i toliko dugu povijest sastajanja-rastajanja!
maria71 je previse poznata da bi mjenjala nick...njoj samo dodatak podnick masa harambasa.
Da sam umjesto Lovre rodila kcer zvala bi se Maša.Od milja bi ju zvali Mašina.
Da sam mjesto Videka rodila kcer zvala bi se Lara.![]()
Ako mi cetvrto dijete bude zensko pojma nemam kako ce se zvati.
Moja L. se trebala zvati Mariola. Ali MM nije dao ni u ludilu, jer je tvrdio da ce je svi zvati Mariola-karijolamarta prvotno napisa
![]()
Maša harambaša, stavi u potpis
![]()
Ja imam kompleks da mi se nick ne izdvaja iz sličnih...
Kad sam ga napisala nisam bila navikla na forume, nisam osijećala koliko je bitan...ta identifikacija-a ovdje sam postala ovisna![]()
vrlo rado,ali imam problemmakita prvotno napisa
imam i drugu kumu ( posrednu-dala mi je ideju-)
tako da imam sad 2 opcije
maša harambaša i / ili rospija zbornička domaća
UUUU ovaj drugi mi je jači![]()
rospija domestica vulgaris
ja padrobanac pao s marsa, zanima me što je s onih 500-tinjak zauzetih nickova kojima se nitko ne služi (u popisu članstva s 0 postova), je li to nužno s obzirom da pri registraciji javlja da je nick zauzet pa onda moraš izmišljati neke nickove koji presmiješno zvuče pa se događa da forumaši traže promjenu nicka....?
Blago njima! Oni se sad mogu ponovo registrirati s novim imenom, a ja sam se 500 postova trudila zavoljeti svoje ime i ne ide, nikako ne ide...
I sad kad tražim konačno razvod i kužim da to nije to - ne može. Imam previše postova pa moram biti kažnjena.
Roda je prvi forum koji sam čitala otkad sam saznala za internet. Prvo sam se tu registrirala kad smo nabavili komp. I napravila početničku pogrešku ne shvaćajući da ispravan odabir imena itekako može utjecati na to kako se čovjek osjeća... To sam saznala tek kad sam komunikaciju proširila na još neke forume, tamo grešku više nisam ponovila!
Ima li šanse da se ovdje kruta pravila malo "humaniziraju"? :?
Svako pravilo treba imat izuzetaka.
Evo ja neću tražiti promjenu, pozivam mariu71 da se i ona odrekne, da ne bi bilo ako se promjeni Sanjici da će to tražiti i drugi i molim admine da daju Sanjici mogućnost promjene nicka.
Da, nije fer da ovih par stotina imaju 8) nickove koje uopće ne koriste, a netko tko u početku možda nije znao koliko će se ovdje zadržati, pa je ispalo da se zakačio jer ovo je ipak najbolji forum, ima nick koji mu nije prirastao srcu.
Moj nick će se mnogima činiti čudnim, ali izabrala sam ga svjesno i sama i ima svoje značenje, ali upravo zbog svoje čudnosti prepoznatljiv je u moru onih "običnih" imena koja vladaju forumima.
zato i ja glasam da se sanjici omogući promjena (ako to išta ikome znači) ako je njoj to toliko važno i ako želi izabrati nick s kojim će biti prepoznatljivija![]()
ja se odričem promjene nicka-imam svoje potpise![]()
Nadam se da će sanjica postati ejla
Hvala cure drage, dirnule ste me onak...![]()
Makar zauvijek ovdje ostala Sanjica nikada vam ovo neću zaboraviti....![]()
Možda ne mogu promijeniti nick, ali mogu potpis :D !
Kak da ga podebljam? :?
pa ovako potpis
i sve to kopiraš u potpis
Ja sam si dala nick toga trenutka, u sekundi, tek da se uključim u jednu raspravu i bila bih poslije nestala. Zato i jest nick tako nestalnog imena.
Ali, kako to već biva u romanima i u životu dan za danom .. i ostadoh ja.
Ali, ne smeta mi nick.
Baš mi je žao kad vidim koliko promjena nicka Sanjici znači. Znam da se moraju poštivati pravila, ali jedna iznimka neće srušiti temelje foruma. Čelni ljudi, ne budite srca kamena!
I ja sam za Ejlu.
Ja vas molim da mi promjenite ime u Ljubičica,jer mi se ovo omaklo sa prezimenom,tj.nisam skužila gdje šta treba,pa vas molim za promjenu![]()
ha, čuj, mislim da ti je lakše promijeniti prezime - na općinskom sudu prema mjestu prebivališta se preda molba i potrebni dokumenti i to ide...![]()
Ljubičice, savršeno te razumijemo!![]()
I nemoj više ništa pisati jer bi ti se moglo desiti da imaš previše postova...
Ovako još imaš šanse.![]()