-
Ležali smo na Zaraznoj i tamo nitko od doktora nije to ni spomenuo. Uvijek ga lječe kao anginu ili upala grla ili upala uha. i otprave nas doma, jer je dijete zdravo. Ali ja sam već napola luda. U godini dana tri puta dijete završi u bolnici zbog običnih dječjih boljki. Dok je zdav sve je super. Kad se razboli završi u bolnici. 7dana u boksu 3x3, šest boca infuzije, 4 promjene braunile, jako puno pregleda i stresa za dijete. Ni meni baš nije bajno ali sam sretna da barem mogu biti s njim. Meni to nije normalno. Onda sam počela isčitavati sve papire i želim se bolje informirati. On što se ponavlja je ta dijagnoza sirs. Moja pedijatrica mi nije dala zadovoljavajuće objašnjenje, rekla je da se to rijetko događa i da drugi put inzistiram da ga ranije uzmu u detaljnu obradu. Naravno kad smo došli treći dan temperature na Zaraznu, uredno nas je doktor poslao kući da je to virusno i da mu samo snižujemo temperaturu.
Prije nego ponovo odem u Zaraznu na razgovor s odjelnim lječnikom želim već nešto znati jer on je ljubazan i susretljiv ali ako ne postaviš određena pitanja on ti nema što reći.
Kad sam ga pitala zadnji put kako je to moguće? Gdje je nastao propust (čak i s naše strane)? Rekao je da je sve to normalno, da su mala djeca često bolesna i da to prođe samo od sebe. Uopće nije spominja sirs, niti da se to posebno zakompliciralo. Ja želim biti spremna za drugi razgovor.
Zar se nitko nije s time do sada susreo?
Možda sam na krivom tragu, možda to nije odlučujuće, ali nemam se za što uhvatiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma