-
ja i ti se zaista jednom trebamo upoznati...
moje dijete ti je takav flegmatik da je njoj i ustajanje iz kreveta prava umjetnost, nigdje ne ide, ni sa kim se en druzi, nema volje ni za sta...
ko da zivi u nekom svom svijetu...
probala sam razgovarati sa psihologicom, al ona ju zeli poslati na djecju psihijatriju u rijeci na pretrage(u bolnicu) a to zaista nema smisla...
-
Daphne i ja vjerujem da cemo se upoznati pogotovo sada kad se selimo u Hrvatsku...
Ovo za sport znam iz vlastitih iskustava kad sam bila djevojcica. seka i ja smo se uvijek bavile nekim sportovima, lopta nam je jako bliska...moja mama kaze da se ona odmalena s nama loptala jos dok smo bile bebe, a kda vidim kako se je igrala s mojom djecom, onda si nekako mogu povezati spremnost za uhvatiti loptu koju imam s tim ranim poticajima moje mame. ...Poznato je da djeca vole balone i loptu zar ne?
ako je takva situacija s njom onda probaj s Jogom. To je najbolji start na pocetku.
Ja sam igrala kosarku i rukomet, picigin svako ljeto, granicara i slicno pod normalno. jogu sam otkrila sama otkrivsi knjigu s vjezbama u jednoj knjiznici.
Pokusaj masirati manju djecu pa ce se i ona za to zainteresirati. Masiraj kako znas s bademovim uljem ili maslinovim. Ruke i noge uvijek prema tijelu. To cini cuda kao i Joga. Obicni Pozdrav suncu za pocetak. Vjezbaj ti pa ce krenuti djeca i ona. Pokusaj pokazivati manjima pa ce se pridruziti i ona.
Pokret je dio naseg bica i preko pokreta radi nase tijelo. To joj moras objasniti. Ucimo svasta, zasto ne bismo i to. Pokusaj!!! Vrlo brzo ce se stvari poslagati. Ako postoje bilo kakve manje uocljive asimetrije tijela koji na psihu lose utjecu, a nepokretnost je pojacava, one se joga vjezbama izkorigiraju. Djeca nauce da imaju lijevu i desnu stranu koje moraju jednako biti pokretljive...a kod njih su recimo nejednako pokretljive. Tu nepokretljivu stranu moraju vise vjezbati i to je otkrice za njih, a ti dobivas na poenima.
Mozda ima neki dobri link za vjezbe za jogu. One se ne razlikuju od vjezbi za ljude, sve je isto, a zovu se kao zivotinje, a to djeca vole...
probaj odmah danas...mozda se tvoja djevojcica pokrene...i znas jos nesto...dobro je da si uocila njenu sporost...
-
-
Nadam se da sve ide nabolje~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Daphne, tek sad vidim! I ja sam imala rušenja u pubertetu, prošla razne pretrage i išla psihologu. Stvar je bila u pubertetskim "olujama". Držite se!
(baš mi se sviđa ovo što ti je napisala Samaritanka!)
-
~~~~~~~~~~~~
-
Drago mi je da je mala velika cura došla kuci i da stvari kreću nabolje.A što se tiče usporenosti prijavljujem se u klub i moja mala velika cura je usporena,dok ova starija ima volje na pretek i nikakve vragolije joj nisu teške.Još jednom ~~~~~~~ za što brži oporavak u potpunosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma