Malo sam nestrpljiva, baš me zanima kakvo su nam slatko iznenađenje pripremili.![]()
Malo sam nestrpljiva, baš me zanima kakvo su nam slatko iznenađenje pripremili.![]()
Mogu ti samo reći da su prekrasne, mekane, lijepe, šarene, ma bomboni tj Puse![]()
Jedva čekam da ih smjestimo na našu malu guzu :D
u Rodinom gnijezdu![]()
za bebe izvan Zagreba cemo se dogovoriti oko slanja
super! i drago mi je da će to krenuti taman dok ja nabavljam pelenice za svojeOriginally Posted by emily
malo!!!
jel ima kakav link za vidjeti slicice? :D
I mene zanima![]()
jos se ne mogu kupiti, za 10-ak dana
cure, bit cete prve obavijestene o svemu, cim krene prodaja![]()
Vidim ja, bit će red ispred Rodinog gnijezdaOriginally Posted by emily
![]()
Malo me sram![]()
![]()
, ali gdje je rodino gnijezdo? Što mogu kad sam nestrpljiva!!!
![]()
![]()
Eh sram... zamisli moje iznenadjenje kad sam dosla u Canicevu koja je nekih ~500m udaljena od ulice gdje sam provela lijep period svog podstanarskog studenstkog staza. Svaki dan sam prolazila pored te ulice i opet mi je za putokaz do gnijezda trebalo ici u Turisticki centar da me oni upute na pravu stranu gradaOriginally Posted by mia*
Sto se tice ovog pitanja, ja bih imala jedan prijedlog za administratore.
Moze li se na portalu staviti mapa dijela grada gdje se nalazi Caniceva? Eventualno kraci opis na kojoj tramvajskoj stanici sici i sl.? Ako informacija vec negdje postoji, onda samo treba staviti link.
Evo linka:
http://www.euroave.com/maps/01map.ph...zagreb&glj=505
S Trga Bana bilo kojom linijom za Črnomerac i siđeš na 4-toj stanici (1. Frankopanska 2 Britanski Trg 3. Trg Franc. r. i na četvrtoj hop)![]()
Emily, da li će o tom važnom događaju biti prilog npr. u Dnevniku ili Maji ili Exclusivu ili sličnim emisijama?! Mislim da bi to bio pun pogodak tako da javnost malo percipira što su platnene pelene možda će nas manje gledati kao čudakinje![]()